Šešelj naterao Vučića da pojede 30 jaja (VIDEO)

Kad god su radikali u pitanju, znajte da je tu uvek neka kontroverza. Svašta se tokom 90-tih i 2.000-tih dešavalo unutar SRS-a, dok se 2008. nisu raspali, „zahvaljujući“ najvernijim slugama Vojislava Šešelja. Nekoliko godina kasnije, otkrivena je anegdoda kako je sadašnji predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić na nagovor Šešelja morao da pojede kajganu od 30 jaja.

Lider radikala, nakon što je izašao iz Haga, u jednom interjuu u emisiji „Balkan info“, govorio je između ostalog i o dogodovštinama sa Vučićem. Šešelj je demonatovao glasine da je Vučića terao da jede šampite sa poda kako bi ga ponižavao, ali je umesto toga, otkrio nesvakidašnji detalj sa Vučićeve svadbe.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=123&v=NOsW4gV8swI&feature=emb_title

– Kada se venčao, svadba je bila pravljena u jednom restoranu u Novom Sadu. Meni padne na pamet scena iz filma „Suncokreti“. Dvoje mladih ljudi su se venčali, pa je mlada valjda pričala kako je njen deda posle prve bračne noći morao da pojede kajganu od 30 jaja. Ili je mladoženja pričao…

U svakom slučaju, njemu su ta jaja bila servirana. Meni padne na pamet da se našalim sa Vučićem – započeo je Šešelj, koji je potom detaljno ispričao kako se sadašnji predsednik države borio sa kajganom.

– Kažem mu da je naš običaj da mladoženja na svadbenom veselju mora da se dokaže tako što će pojesti kajganu od 30 jaja. Naručimo za Vučića kajganu od 30 jaja, on je jeo, jeo i jeo… Dok smo mi ostali jeli predjela, pečenje i ostalo, on je jeo tih 30 jaja. Pošto, naravno, nije uspeo sve da pojede, rekao sam: „Dobro je, Vučiću, dokazao si se. Možda sam pogrešio, možda nije reč o 30, već samo o 20 jaja“. To je ostalo kao anegdota da se priča i to je istina – kazao je Šešelj.

Za sada nije poznato da li je i sam Vučić krenuo stopama svog „političkog oca“, pa se možda i on tako ponaša prema svojim „potčinjenima“, ali jednog dana svakako će na videlo izaći svi kontroverzni detalji iz kuhinje SNS-a.

A sigurno je da Vučić voli da iskazuje dominaciju nad nemoćnima

Podeli
Updated: август 9, 2020 — 5:14 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *