ŠIROKO: Penzioneri preko 100 GODINA dobijaju 250 evra 

Zanimljiv podatak objelodanjen je nakon što je Fond penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore najavio neobičan novogodišnji poklon penzionerima starijim od 100 godina.

Posebnu čestitku primiće 16 penzionera koji su napunili 100 i više godina, a najstarija od njih je penzionerka iz Podgorice koja ima 106 godina.

Iz Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore će povodom predstojećih novogodišnjih praznika najstarijim korisnicima prava na penziju, uz „želju da im nova godina donese mnogo zdravlja i sreće“, sa čestitkama uputiti i poklon u vidu uplate od 250 evra.

Novogodišnja novčana čestitka je uplaćena na račun odabrane banke na način nan koji primaju redovnu penziju.

– Fond penzijskog i invalidskog osiguranja je institucija koja je u potpunosti posvećena penzionerima, vodeći računa o svim kategorijama korisnika prava i nastojeći da u granicama svojih mogućnosti, u punom kapacitetu, na najbolji mogući način uvaži njihov trajni doprinos društvu.

Zato nas raduje činjenica da smo i u ovoj godini u mogućnosti uručiti ovu posebnu čestitku stogodišnjacima, a nadamo se da će ova aktivnost postati i tradicija Fonda – rekao je tim povodom je v.d. direktora Fonda PIO Ranko Aligrudić.

Podeli
Updated: децембар 20, 2022 — 7:50 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *