SNS GLUMICA: Govore mi da sam odglumila pad u nesvest

Članica SNS i Saveta za ravnopravnost pri Skupštini Beograda,Đurđina Ljubenović na društvenim mrežama poznatija kao SNS baba, gostovala je na Tv Pinku.

Na televiziji Pink govorila je o načinu na koji su žene odlučile da se suprotstave kako ona kaže nasilnicima koji su pokušali da demoliraju zgradu Skupštine.

„Imali smo najavljen unapred sastanak našeg saveta u zgradi skupštine. U jednom trenutku su pojedine žene iz zgrade krenule ka ulazu jer su videle da masa dolazi. Jedna od njih je rekla da i mi možemo iz Saveta da im se pridružimo. Ja sam to uradila istakla je aktivistica SNSa“.

– Mislim da je jako ružno da se govori da nas je neko nagovorio na to. Spontano smo došle do ulaza jer nam je dosta nasilja. Nekoliko dana pre toga masa je upala u zgradu pored u Predsedništvo, a sada smo htele samo da sprečimo da se to ponovi. Pala sam u nesvest jer sam se moža previše uzbudila, ljudi po društvenim mrežama pišu da lažem i da sam sve odglumila, a to me zaista vređa. A okupljeni su aplaudirali i smejali se kao da ja sve to glumim, međutim, zaista nije bila tako pravdala se Đurđina Ljubenović.

Loading...
Podeli
Updated: 8 априла, 2019 — 5:41 pm

4 Comments

Add a Comment
  1. To ti je baba ona priča o pastiru koji viče „vukovi,vukovi“! Vi iz Srpske Nesvesne Stranke toliko lažete da vam niko više ništa ne veruje. E onda,kada je stvrno gusto (inače sam siguran da si odglumila pad,da ne bude zabune) niko neće da vam pomogne.

  2. Baba je li lazima vaspitavas unucad,stidi se sedih vlasi o godina.je si li jela bunjike…
    ..

  3. Pa ni ti sama ne znaš da si zlostavljana napadnuta, povređena, udarena… Doduše udarena zaista kesi.

  4. Mrs dzukelo odvratna !!!!!! Fuj gadi mi se !!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.