SNS stručni kadar – INFUZIJA ZA SMIRENJE

Lažna vest da su građani koji protestuju napali radnike Gradske čistoće na prvi pogled se činila kao idealna za propagandu vlasti protiv opozicije. Ipak, opet se pretvorila u bumerang, pa je postala idealna laž u tunelu laži.
Posle dvanaestog mitinga “Jedan od pet miliona” u Beogradu iz kuhinje laži Srpske napredne stranke izašla je vest kako su demonstranti napali radnike Gradske čistoće. Apsurd je veći što je tu vest na Tv Pink prvo objavio ministar policije Nebojša Stefanović.

Ubrzo je postalo jasno da napada nije bilo, a to su pokazali i snimci sa lica mesta koji su se ubrzo proširili društvenim mrežama. Javnost je bila iznenađena amaterizmom u vođenju kampanje protiv opozicije, koji svaki put završi sa još jačim gnevom i većim brojem ljudi na ulicama.

U nedelju se u vezi sa navodnim napadom oglasio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i drugi funkcioneri režima, ali uprkos najavi pokretanja istrage protiv građana, policija očigledno nije imala povoda da reaguje protiv bilo koga, pa je izgleda i istraga izostala.

Loading...

Zloupotreba radnika Gradske čistoće je išla do tih granica da je jedan momak nateran da pred kamerama kaže da je bio napadnut i dobio infuziju za smirenje.

Izvor: Nezavisni

Podeli
Updated: 26 фебруара, 2019 — 3:23 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.