Srbija je država u kojoj pola Vlade ima lažne diploma

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je da je Srbija zemlja u kojoj nema ni slobode, ni demokratije, u kojoj su urušene moralne vrednosti, iz koje ljudi beže i u kojoj je korupcija na najvišem nivou.

“Srbija je zemlja u kojoj pola Vlade ima lažne diplome ili je umešano u niz kriminalnih afera, zemlja u kojoj su plate zvanično porasle 80 evra od jula 2012”, naglasio je Đilas u autorskom tekstu u izdanju nedeljnika “Vreme”.

On je naveo da mediji u svaka dva dana najavljuju rat sa Kosovom, a da su odnosi sa Hrvatskom, BiH i Severnom Makedonijom najgori u poslednjih 20 godina.

“Ne sumnjajte da bi Aleksandar Vučić uveo Srbiju u rat samo kada bi imao s kim da zarati. Ipak je on Šešeljev najbolji učenik”, ocenio je Đilas.

Loading...

On je naveo da vlast svakodnevno građanima “ispire mozak lažima o svakome ko drugačije misli”, ali da će se na kraju videti “ko privatnim avionom ide po vina u Francusku i ko pravi bahanalije po Kuršavelu i ko na Lago di Komu slavi zarađenu milijardu”.

Đilas je u tekstu naveo da je sa još dvoje predstavnika Demokratske stranke 2012. upozorio jednog visokopozicioniranog predstavnika američke administracije da Srbija klizi u diktaturu i da se njihova upozorenja šest i po godina kasnije obistinjuju.

On je u tekstu govorio i o napadima na njegovu porodicu i o uvredama kojima su izložena njegova deca.

Izvor: Nezavisni

Podeli
Updated: 19 јула, 2019 — 4:32 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.