Srbin brutalno pretučen zbog krsta i grba Crvrene Zvezde kod Splita

Državljanin rebulike Austrije, inače poreklom Srbin, Saša Vukojević pretučen je u Baškoj Vodi, blizu Splita, jer je imao istetoviran grb Crvene zvezde!

Vukojević je napadnut s leđa dok je supruzi i njihovom ćerkama iz restorana brze hrane nosio jelo.

Nakon što su ga tri napadača oborila udarcem u potiljak usledilo je neviđeno brutalno šutiranje.

„Na listu desne noge ima tetoviran pravoslavni krst, na levom ramenu tetovaže dva najdraža kluba, Verdera iz Bremena i Crvene zvezde iz Beograda, na desnoj ruci svoje ime na ćirilici, a uz sve to je oko vrata nosio pravoslavni krst“, prenosi „Jutarnji list“.

Vukojević je u ovom napadu zadobio teške telesne povrede. Na usnama je dobio osam šavova, ima tri rasklimana zuba i modrice po celom telu. On i supruga Manuela uvereni su da su simboli koje ima na telu razlog napada.

– Kako sam padao tako sam dobio nogom u lice. Kad sam pao, udarali su sa svih strana, ja sam stavio ruke na lice da se zaštitim i skupio se. Nakon toga su se dali u beg. Ja sam video samo jednog, imao je crnu majicu i šorc.

U policiji su mi rekli da su bila trojica, jer su ih toliko videli na kamerama menjačnice koja je sve snimila – kaže Saša za „Jutarnji list“ i dodaje da niko od njih nije progovorio ni reč.

Podeli
Updated: јул 31, 2020 — 6:18 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *