Срђан Жунић остављени херој Србије

Срђан Жунић остављени херој Србије

Срђан Жунић је грађанин који је пријавио деловање УЧК терористе у Београду, однео доказни материјал у полицију након чега следи његов прогон од стране државних институција и претње албанских  терориста. Запаљен му је локал, угрожен је његов живот и животи његове породице. У процесу накнаде штете за запаљен локал Дунав осигурање му није исплатило оштету и по његовим тврдњама одређени људи из осигурања се лажно представљају као посредници, варају људе и разним малверзацијама извлаче милионски новац и тиме уништавају државну фирму.

По речима Жунића полиција и институције штите УЧК екстремисту, припаднике полиције који су начинили опасне пропусте, организовани криминал у Дунав осигурању и криминогена лица која су опљачкала разне повериоце и грађане за огроман новац. УЧК екстремиста је побегао из земље и Срђан страхује за свој живот и своју породицу, јер се плаши освете.

Пар сајтова је писало о томе што му се догодило па је Срђан направио страницу на којој је преносио свој случај и објављивао видео снимке о корупцији и крађи у држави. Такође је преносио антирежимске протесте разних странака, покрета и удружења, а након неког времена је са својим пријатељима основао покрет Уједињени народ Србије чији су главни циљеви очување Косова и Метохије у саставу Србије, борба против уласка Србије у ЕУ и НАТО.

Срђан се  наредних годину дана истакао преносима протеста против затварања и режимске диктатуре, након чега одлучује са још пар мањих покрета да организује протест под називом

,, Генерални штрајк“.

Ноћ уочи протеста 22. Априла Срђан је ухапшен под оптужбом да је позивао на рушење државног поретка, јер је на својој страници и фејсбук профилу објавио себе са мотиком симболично позивајући народ да устане и да се дигне ,,кука и мотика“.

Срђан је добио забрану кретања, коришћења интернета, телефона и  наногицу која је му је по речима његових блиских пријатеља прејако стегнута и који су тврдње поткрепили сликама Срђанове ноге са масницама. У току је поступак против њега и прети му казна затвором за позивање на рушење државног поретка.

Podeli
Updated: јун 8, 2021 — 7:11 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Da bi se menjao duh političkog sistema u Srbiji treba uništiti SANU ovakvu kakva jeste, a to su (u prvom redu) majmuni i govnari „inicijator peticije za aboliciju“ DrK-adžije „pravnih nauka“ za ulogu u atentatu na premijera Zorana Đinđića! Majmun i lopov Matija Bećković je veliko zlo za sve srbske političke probleme u nazad (najmanje) 40 godina“, i onog drugog SANU majmuna i govnara Olivera Antić-a (nekadašnjeg savetnika Tome majmuna Nikolić-a Ta govna treba očistiti iz SANU (u prvom redu) za tim ostale – njima slične!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *