UHAPŠEN NAJVEĆI MAKRO U REGIONU: Pronađena evidencija prostitutki i klijenata, među njima IMENA SA ESTRADE

Šapčanin Mihajlo Maksimović koji je od ranije poznat kao najveći makro u regionu, ponovo je uhapšen pre mesec i po dana na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu.

Kako pišu beogradski mediji, kod njega je, kao i prošli put kada je uhapšen, pronađena uredna evidencija prostitutki koje je podvodio ali i klijenata koji su koristili “njegove usluge”.

Kako je potvrđeno za “Blic”, Mihajlo je uhapšen u februaru ove godine na Aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu, a policija je kod njega pronašla lap-top, mobilne telefone kao i sveske, u kojima je ovaj poznati makro zabeležio imena devojaka i žena koje su pružale seksualne usluge, ali i njihovih mušterija.

Kako se sumnja, prostitutke iz Maksimovićeve evidencije uglavnom su poznate pevačice i starlete, dok su njihove usluge koristili poznati sportisti, biznismeni i političari. Policija je povela istragu, a kako navode beoghradski mediji, brojne poznate ličnosti sada u panici i preko advokata pokušavaju da spreče da njihova imena izađu u javnost.

Hapšenje 2014. godine

Podsetimo Maksimović je u decembru 2014. godine uhapšen u rutinskoj saobraćajnoj kontroli, a policija je nedugo zatim utvrdila da se bavio organizovanjem elitne prostitucije i da je radio sa sedam prostitutki, od kojih je pet uhapšeno. Za preostale dve sumnjalo se da borave u Bosni i Hercegovini.

Tada su privedeni Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, i Banjalučanka Božana Vujinović i protiv njih je podneta prijava u Prekršajnom sudu. Među devojkama koje je podvodio, saznalo se nešto kasnije, bile su Tijana Štrulović i Anabela Šćekić – Tigrica.

Anabela Šćekić Tigrica, takođe učesnica rijaliti programa, uhapšena je kasnije zbog sumnje da je od Beograđanina tražila novac da bi mu vratila telefon u kom su bili kompromitujući porno-snimci. Lisice na ruke stavljene su joj kada ju je žrtva namamila u jedan kafić, gde su je sačekali operativci.

20 mobilnih telefona, evidencija menstrualnog ciklusa

Kod uhapšenog makroa su tada pronađena četiri mobilna telefona i laptop. Tu je bilo i 16 mobilnih telefona sa takozvanim zlatnim brojevima i tabelarni prikaz zarada devojaka, evidencija rashoda, odštampan plan za proširenje posla i uputstva o ponašanju i obavezama devojaka.

Osim toga, u dokumentaciji su nađeni podaci s porukama adresama, katalozi golih devojaka i podaci u uplaćenim novčanim sumama. Uz to, Šapčanin je imao čak urednu evidenciju koja devojaka je kada slobodna, koja ne može da radi zbog mesečnog ciklusa…

Tužilaštvo i policija su tokom istrage identifikovali da Maksimović nije radio sam, već da je imao i tri pomoćnika, “desne ruke”, kako ih je nazivao. U pitanju su S. V, B. S. i Ž. B. Svi su punoletni i do tada nisu bili osuđivani.

– Pomoćnici su imali ulogu obezbeđenja i vozača, brinuli su o prostitutkama, ali i o klijentima. Oni su ti koji su išli na direktne pregovore i dogovore o ceni i lokaciji gde će se klijent naći s prostitutkom – kazao je tada “Blicov” izvor ističući da su sva trojica već imali unapred pripremljeno šta da kažu policiji ukoliko dođe do hapšenja.

Od zarada prostitutki uzimao je najčešće trećinu, ređe 50 odsto. Devojke su usluge pružale u luksuznim hotelima i apartmanima u Beogradu koje je iznajmljivao i uređivao Maksimović, uz troškove hrane i pića, angažovanje vozača i ponekad taksista.

Podeli
Updated: 9 априла, 2019 — 8:23 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *