Violinista Jovan Kolundžija sa liste SNSa: Vučić ume da vlada i ima najbolje namere

Violinista Jovan Kolundžija kaže je da je prihvatio poziv da bude na izbornoj listi SNS jer smatra da vlast ima najbolju nameru i da su pomaci vidljivi.

Kolundžija najavljuje da će njegov teren biti muzika i da će probati da promeni nešto za kastu kojoj pripada, a u intervjuu za „Blic“ ističe da mu ministarsko mesto nije ni na kraj pameti.

On kaže da ne vidi alternativu ovoj vlasti, „o kojoj može da se priča ovako ili onako“.

„Mislim da ta vlast, a pre svega predsednik Vučić, ima najbolju nameru koju je teško ostvariti do kraja i da brzo promeni mnogo stvari. Počev od pristupa kapitalizmu, radu, borbi za svoje mesto pod suncem“, objašnjava Kolundžija.

Loading...

Navodi da su to jako teške promene, jer se tiču svesti ljudi.

Ukazuje na to da se Vučić bori na više frontova i kaže da bi voleo da on oko sebe ima više saradnika koji bi mogli da ga podrže u tome.

„Ume da vlada, da se izbori za sve što je bitno za Srbiju na unutrašnjem i spoljnom planu. Toliku energiju i strast nisam video ni kod jednog predsednika u poslednjih nekoliko decenija. Ako ja tako mislim o njemu, onda onda verujem u njegovu dobru nameru“, kaže Kolundžija.

Dodaje da će Vučiću, ako bude imao prilike da priča s njim, skrenuti pažnju na stvari koje se tiču kulture, a kojih on „ne mora da bude svestan, jer ne može da prati hiljadu i jedan problem“.

On ocenjuje da bojkot izbora ne može da uspe, jer ga vode političari koji su izgubili kredibilitet, moć i snagu.

Podeli
Updated: 10 марта, 2020 — 8:04 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.