„Vučić je psihopata, to se ne leči“

Zamenica predsednika Pokreta Dosta je bilo Branka Stamenković posle sinoćnje konferencije za novinare koju je održao predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekla je da predsednik „nije lud, već da je psihopata“.- Kažu ljudi: Vučić je lud.

Nije on lud, rođaci. On je psihopata. Razlika je. Lud čovek je bolestan čovek, a psihopata je zao čovek. To se ne leči – napisala je Stamenković na Tviteru, nakon čega su usledili mnogobrojni komentari!

– Nude nam „mirno i sigurno ropstvo“, ko prihvati saučesnik je u sopstvenom satiranju do konačnog nestanka, prihvatanje ponude je prihvatanje oduzimanja i minimuma ljudskog dostojanstva…pa ko voli nek izvoli

– nadovezao se jedan tviteraš.- Ja ga prosto zovem NELEČENI… Dati ga psihijatrima na pregled pa neka krene neka terapija, nešto… I sam imam psihijatrijskih problema, ali ja se LEČIM i ne koristim celu jednu naciju da bih prebrodio svoje dekompenzacije – bio je drugi komentar.

– Nijedan autokrata ne želi ovakve situacije jer se strah od njega menja strahom od smrti. Sve će uraditi da vrati kontrolu kroz iživljavanje a ima i saveznika, njegov izopačeni um – završio se niz.

Podeli
Updated: 4 априла, 2020 — 6:01 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *