VUČIĆ: MOJ BRAT ANDREJ JEDVA PREŽIVLJAVA, IMA VELIKI KREDIT (VIDEO)

Predsednik Vučić izjavio je za medije da ga najviše boli što mu politički oponenti napadaju porodicu. Među najtežim metama bili su njegov brat ali čak i sin Danilo.

Nisam nikada se plašio za sebe ali boli kad ti porodicu diraju.To je dno dna. Čak i u starim mafijama italijanskim se porodica nije dirala, znate i tamo se znao red. To ne znaju ovi Đilas i Jeremić onaj što se dere u jakni od 2 hiljade evra – rekao je predsednik i dodao:

Moj brat je kriv za sve. Nas dvojica smo najveći ološ, vešajte nas na Terazijama. Napravili su od njega najvećeg kriminalca. Svega je on vlasnik. Da vas pitam jesu mu dokazali nešto? Gde su mu ti restorani i firme koje je uzeo? Pa nema ništa, slagali ste sve.

Na konstatacju novinarke da je brat Andrej možda i veća meta od njega, predsednik odgovara:

Kada radite pošteno onda će pokušati da vas udare po temeljima, tamo gde vas boli. Moj brat je običan radan čovek. Preživljava pomažu mu naši roditelji, čini mi se da još otplaćuje neki kredit. Skoro je dobio i dete, jel misli neko na njega? Jel treba da odrasta u strahu? Moj brat ništa nikome nije uzeo, ima posao isti godinama.

Podeli
Updated: 11 октобра, 2019 — 2:03 pm

6 Comments

Add a Comment
  1. „Čak i u starim mafijama italijanskim se porodica nije dirala, znate i tamo se znao red.“treba li nesto jos dodati osim onog vec poznatog svaka drzava ima mafiju samo nasa mafija ima drzavu sve pohapsiti streljati politi negasenim krecom pa da progledamo

    1. Ako neko nešto tvrdi, onda treba da ima i dokaze čvrste. Sve ostalo je šuplja priča. Npr. Andrej ima to i to…. Dokaži pa ću da ti verujem

  2. Pa Mafijo, boli te kad ti diraju porodicu, pa kad su mafijaši mora i treba da se diraju. Jel’te boli kad tvoji mafijaši, uvlakač diraju naše porodice, boli te boli ona stvar.

  3. DOKLE CES LAHATI,NISMO SVI GLUPI,TVOJI RODITELJI VAM SVE POMAZU,IMALI SU KUCE U VUKOJEBINI,KOJE ZAJEDNO NE VREDE PEDRSET HILJADA A KUPUJU STAN OD DVESTA HILJADA,A TI KOJI NI DAN NISI RADIO VAN POLITIKE,PIJES VINA OD HILJADU EURA,NE JEDES OD POSLA A UKOJIO SI SE TRIDESET KILOGRAMA

  4. a za gospodina metak sta malo ti onda dva i to u celo

  5. Još kad bi on sam sebi povjerovao što priča.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *