VUČIĆ: MOJ BRAT ANDREJ JEDVA PREŽIVLJAVA, IMA VELIKI KREDIT (VIDEO)

Predsednik Vučić izjavio je za medije da ga najviše boli što mu politički oponenti napadaju porodicu. Među najtežim metama bili su njegov brat ali čak i sin Danilo.

Nisam nikada se plašio za sebe ali boli kad ti porodicu diraju.To je dno dna. Čak i u starim mafijama italijanskim se porodica nije dirala, znate i tamo se znao red. To ne znaju ovi Đilas i Jeremić onaj što se dere u jakni od 2 hiljade evra – rekao je predsednik i dodao:

Moj brat je kriv za sve. Nas dvojica smo najveći ološ, vešajte nas na Terazijama. Napravili su od njega najvećeg kriminalca. Svega je on vlasnik. Da vas pitam jesu mu dokazali nešto? Gde su mu ti restorani i firme koje je uzeo? Pa nema ništa, slagali ste sve.

Na konstatacju novinarke da je brat Andrej možda i veća meta od njega, predsednik odgovara:

Kada radite pošteno onda će pokušati da vas udare po temeljima, tamo gde vas boli. Moj brat je običan radan čovek. Preživljava pomažu mu naši roditelji, čini mi se da još otplaćuje neki kredit. Skoro je dobio i dete, jel misli neko na njega? Jel treba da odrasta u strahu? Moj brat ništa nikome nije uzeo, ima posao isti godinama.

Podeli
Updated: октобар 11, 2019 — 2:03 pm

14 Comments

Add a Comment
 1. „Čak i u starim mafijama italijanskim se porodica nije dirala, znate i tamo se znao red.“treba li nesto jos dodati osim onog vec poznatog svaka drzava ima mafiju samo nasa mafija ima drzavu sve pohapsiti streljati politi negasenim krecom pa da progledamo

  1. Ako neko nešto tvrdi, onda treba da ima i dokaze čvrste. Sve ostalo je šuplja priča. Npr. Andrej ima to i to…. Dokaži pa ću da ti verujem

  2. Ti kad donosio zakone protiv moje porodice ,sin mi je i Valid 100% po jednom osnovu i ti takvu decu izbriše iz zakona i naterao ih da plaćaju TV taksu,Misliš da ću te ja poštovati,ne nikada jer mi udaraš na moje sve najmilije.u oktobru si im smanjio tuđu negu i pomoć za 0.5% umesto povećanja kao što se povećavaju penzije ti nasrćeš na invalide.da li treba da tebe i tvoje članove poštujem ne bi me terate na mržnju sami sebi stvarate neprijatelje najgore će jednog dana proći vaši članovi koji su naše komšije koji su se uputili ko veprovi njih će masnoća pojesti.

 2. Pa Mafijo, boli te kad ti diraju porodicu, pa kad su mafijaši mora i treba da se diraju. Jel’te boli kad tvoji mafijaši, uvlakač diraju naše porodice, boli te boli ona stvar.

 3. DOKLE CES LAHATI,NISMO SVI GLUPI,TVOJI RODITELJI VAM SVE POMAZU,IMALI SU KUCE U VUKOJEBINI,KOJE ZAJEDNO NE VREDE PEDRSET HILJADA A KUPUJU STAN OD DVESTA HILJADA,A TI KOJI NI DAN NISI RADIO VAN POLITIKE,PIJES VINA OD HILJADU EURA,NE JEDES OD POSLA A UKOJIO SI SE TRIDESET KILOGRAMA

 4. a za gospodina metak sta malo ti onda dva i to u celo

 5. Još kad bi on sam sebi povjerovao što priča.

 6. Nema petlju. Igraj šah sa emigrantima, nemoj sa narodom srpskim.

 7. Pa zamoli svog velikog prijatelja Dodik Milorada. On će da ti riješi taj grozni veliki kredit bratov. Ima očas da se to pokrije. I još da se doda. I još da se otvore druge, tajkunske, ali zato vrlo korisne opcije. Ili je taj kredit samo maska za budale. Maska za truli narod.

 8. Narode-silne milijarde evra iznose van zemlje na njihove račune,zemlju su zadužili i dalje je zadužuju.Znaju da je sa njihovom vlašću gotovo i gledaju da izvuku svaki dinar.Ne smeju proći nekažnjeno! Ovo je najgora vlast u istoriji Srbije !

 9. SUMNJIVO!DALI TREBA PREDSEDNIK DRZAVE PA I BILO KOJI GRAĐANIN TREBA DA SE PRAVDA ŠTA NOSI, ŠTA JEDE, PIJE….. ŠTA RADE DECA, RODITELJI, BRAĆA, SESTRE VEOMA NISKO I PONIZNO.POSTOJE INSTITUCIJE I ZAKONI KOJI SE NEZAKONITO BOGATE I KOJE TREBA SAKCIONISATI, NIJE ZA POLITIČARE I DRŽAVNIKE, DA SE SVAKODNEVNO BAVI MEDIJAMA PRAVDANJE, IZNOSITI OPTUŽBE KOJE I KAKO SE KO OBOGATIO, DONOSE SE ZAKONI, NA OSNOVU USTAVA DRŽAVE I NA OSNOVU ZAKONA I ČINJENIČNOG STANJA NI PO BABU NI PO STRIČEVIMA SE SPROVODI RED RAD I DISCIPLINA. IZABRANA VLAST POSTAVLJA ,RUKOVODIOCE,IZABRANA LICA, POŠTENE, MORALNE, STRUČNE I ISKUSNE GRAĐANE. KOJI ĆE RADITI PO ZAKONU. SVAKO DA RADI SVOJ POSAO. A NE KAO SAD KAKO SE RADI SVAKI RUKOVODIOC I IZABRANO LICE, DAJU SEBI ZA PRAVO DA JE ON GAZDA I DA ON DAJE SEBI PRAVO DA NAREĐUJE IZVRŠIOCIMA POSLOVA KAKO ON KAŽE, A NE PO ZAKONU.SVAKI DRZAVNIK KOJI RADI ČASNO I POŠTENO NE TREBA POSTAVLJATI PITANJE DA NJEGOVA PORODICA IMA SVE USLOVE ŽIVOTA, I SVU MOGUĆNOST DA SE BAVI POSLOVIMA KOJI SU NAJBOLJE PLAĆENI I NAGRAĐENI NA OSNOVU SVOJE SPOSOBNOSTI I DA BUDU BOGATI, KAO I OSTALI GRAĐANI. SVAKI KOJI SE BOGATI NA OSNOVU SVOG RADA, POŠTUJUĆI ZAKONSKE PROPISE, PLAĆAJUĆI POREZ NA OSTVARENI PRIHOD KOJI JE LEGALNO STEKAO. PA STOGA JE NEPOTREBNO PRAVDANJE DALI MU JE BRAT U DUGOVIMA, DALI GA KO POMAŽE, TO JE SUVIŠNO, BESPOTREBNO KAO I DEKUTATNO IZNOŠENJE, KAO I ZA OBIČNOG GRAĐANINA, SVAKO TREBA DA RADI KAKO JE NJEMU NAJBOLJI I NAJLEPŠE I TEGA ČINI SREĆNIM. NEMA PRAVDANJA I JADIKOVANJA.

 10. Ljudi jel moguće da niko od komentatora neveruje predsedniku,,a zasto mu neverujete,,bas ima nevinu facu,,,kao Zvončica?

  1. Predaj 2.5 minuta sa rampe Doljevac.prikazuješ na TV kasapljenje ljude kriješ 2.5 minuta.ko će tebi da poveruje

 11. Pozdrav za najboljeg političara,predsednika,Aleksandra Vučića!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *