VUČIĆ: MOJ BRAT ANDREJ JEDVA PREŽIVLJAVA, IMA VELIKI KREDIT (VIDEO)

Predsednik Vučić izjavio je za medije da ga najviše boli što mu politički oponenti napadaju porodicu. Među najtežim metama bili su njegov brat ali čak i sin Danilo.

Nisam nikada se plašio za sebe ali boli kad ti porodicu diraju.To je dno dna. Čak i u starim mafijama italijanskim se porodica nije dirala, znate i tamo se znao red. To ne znaju ovi Đilas i Jeremić onaj što se dere u jakni od 2 hiljade evra – rekao je predsednik i dodao:

Moj brat je kriv za sve. Nas dvojica smo najveći ološ, vešajte nas na Terazijama. Napravili su od njega najvećeg kriminalca. Svega je on vlasnik. Da vas pitam jesu mu dokazali nešto? Gde su mu ti restorani i firme koje je uzeo? Pa nema ništa, slagali ste sve.

Loading...

Na konstatacju novinarke da je brat Andrej možda i veća meta od njega, predsednik odgovara:

Kada radite pošteno onda će pokušati da vas udare po temeljima, tamo gde vas boli. Moj brat je običan radan čovek. Preživljava pomažu mu naši roditelji, čini mi se da još otplaćuje neki kredit. Skoro je dobio i dete, jel misli neko na njega? Jel treba da odrasta u strahu? Moj brat ništa nikome nije uzeo, ima posao isti godinama.

Podeli
Updated: 11 октобра, 2019 — 2:03 pm

9 Comments

Add a Comment
 1. „Čak i u starim mafijama italijanskim se porodica nije dirala, znate i tamo se znao red.“treba li nesto jos dodati osim onog vec poznatog svaka drzava ima mafiju samo nasa mafija ima drzavu sve pohapsiti streljati politi negasenim krecom pa da progledamo

  1. Ako neko nešto tvrdi, onda treba da ima i dokaze čvrste. Sve ostalo je šuplja priča. Npr. Andrej ima to i to…. Dokaži pa ću da ti verujem

  2. Ti kad donosio zakone protiv moje porodice ,sin mi je i Valid 100% po jednom osnovu i ti takvu decu izbriše iz zakona i naterao ih da plaćaju TV taksu,Misliš da ću te ja poštovati,ne nikada jer mi udaraš na moje sve najmilije.u oktobru si im smanjio tuđu negu i pomoć za 0.5% umesto povećanja kao što se povećavaju penzije ti nasrćeš na invalide.da li treba da tebe i tvoje članove poštujem ne bi me terate na mržnju sami sebi stvarate neprijatelje najgore će jednog dana proći vaši članovi koji su naše komšije koji su se uputili ko veprovi njih će masnoća pojesti.

 2. Pa Mafijo, boli te kad ti diraju porodicu, pa kad su mafijaši mora i treba da se diraju. Jel’te boli kad tvoji mafijaši, uvlakač diraju naše porodice, boli te boli ona stvar.

 3. DOKLE CES LAHATI,NISMO SVI GLUPI,TVOJI RODITELJI VAM SVE POMAZU,IMALI SU KUCE U VUKOJEBINI,KOJE ZAJEDNO NE VREDE PEDRSET HILJADA A KUPUJU STAN OD DVESTA HILJADA,A TI KOJI NI DAN NISI RADIO VAN POLITIKE,PIJES VINA OD HILJADU EURA,NE JEDES OD POSLA A UKOJIO SI SE TRIDESET KILOGRAMA

 4. a za gospodina metak sta malo ti onda dva i to u celo

 5. Još kad bi on sam sebi povjerovao što priča.

 6. Nema petlju. Igraj šah sa emigrantima, nemoj sa narodom srpskim.

 7. Pa zamoli svog velikog prijatelja Dodik Milorada. On će da ti riješi taj grozni veliki kredit bratov. Ima očas da se to pokrije. I još da se doda. I još da se otvore druge, tajkunske, ali zato vrlo korisne opcije. Ili je taj kredit samo maska za budale. Maska za truli narod.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.