VUČIĆ NADMAŠIO SEBE – Novi predizborni spot SNSa u kome ismevaju radnike (VIDEO)

Na zvaničnom nalogu SNS na društvenoj mreži Tviter, objavljen je najnoviji spot ove stranke, uz opis:“Nazdravljamo za godinu novih početaka, za godinu truda i dostignuća!“

U ovom video materijalu je pokušano da se pokaže kako sredina nema razumevanja za radnike “Vučićeve pristojne Srbije”, kako se radnici koji grade njegovu zamišljenu i bolju Srbiju ismevaju od dobro situiranih posmatrača koji su zapravo kritizerska opozicija njemu.


“Kritizeri” su pretstavljeni po njegovom ustaljenom retoričkom šablonu kao bogati i dokoni zajedljivci koji su se napljačkali u proteklom periodu i smeta im nova Srbija koju gradi lično Vučić sa svojom armijom sledebenika pristojne Srbije, simpatizera I članova SNSa.


Koliko god se Vučić trudio predstaviti SNS u svetlu poštenog rada, ne može uspeti sakriti od sebe samog da su on i SNS upravo ti zajedljivci iz spota koji nose „Šanel i Valentino“ torbice gadeći se tih običnih radnika koje za jedan sendvič ZATVARAJU IZA OGRADE na mitinzima da ih ne gledaju.

Loading...


A pogledajte šta zapravo i iskreno Vučić sam misli o svojoj stranci, i kako se ponaša I troši on, i njegovo najbliže okruženje, i od čije muke i znoja je stečeno sve pobrojano što mu smeta.

INFO KLIX

Podeli
Updated: 9 јануара, 2020 — 10:30 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.