Vučić: Ne smeta mi kad kažu da sam gej

Predsednik Srbije Alekdandar Vučić nakon obilaska završnih radova na “Galeriji Belgrade” u Beogradu na vodi odgovarao je na pitanja novinara.

On je ovako odgovorio na pitanje o izjavi portparola nemačke vlade, koji je upravo ovo rekao govoreći o dijalogu Beograda i Prištine.

– Ne mogu više da se sekiram oko svega, poruke Prištine su nejasne. Razumem protivnike kada se ponašaju racionalno, ali ponekad njihov pristup rešavanja problema ne mogu da razumem – kaže on.

Kako ističe, nadam se da ćemo jednog dana imati rešenje.

Na pitanje zašto on i premijerka Srbije Ana Brnabić brane svoju braću, umesto da taj posao rade institucije, Vučić je upitao “gde se nalazi jedan ar njegove zemlje u Vojvodini”?

– Nađite mu nekoga u porodici da to ima. Naša majka je poreklom iz Vojvodine, nađite nam nešto što je kupljeno posle 2012. godine na bilo čije ime – istakao je Vučić, istakavši da “sve dođe na svoje i da sve ljudi prepoznaju”.

Pitajte, kaže, gde se nalaze hiljade hektara Andreja Vučića, i dobićete odgovor.

– Pet godina ja slušam od svih vas kako je moj brat veleposednik. Nađite mu samo jedan ar zemlje koju ima. Ne postoji ništa. Sve je laž koju gurate godinama. I kad vam kažu da je laž, onda se ljutite – rekao je Vućić odgovarajući na pitanje novinarke News Max Adria i dodao:

– Ne smeta mi kada mi govore da sam picousti, kad mi kažu da sam peder, ovakav ili onakav, jedino na šta ću da reagujem je kad kažete da imamo nešto što nemamo, da smo nešto ukrali, a s tim ne da nemamo veze, nego nas ne interesuje da budemo kao oni koji podržavaju takve laži i kao političari koji su ovu zemlju uništili, a koji su se tako dramatično obogatili da su postali neki od najbogatijih tajkuna na tlu Evrope…

Podeli
Updated: октобар 5, 2020 — 5:46 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *