VUČIĆEVA MODERNA SRBIJA:Uživo pros*tituka ora*lno zadovoljava učesnika rijalitija (VIDEO)

„Dotakli su dno dna“ – komentar je gotovo svih u Srbiji nakon sinoćne situacije u rijalitiju „Parovi“, koja je emitovana u programu uživo. Taman kad su mnogi pomislili da su sve skandalozne scene koje se mogu desiti u ovom rijalitiju već viđene, usledio je novi šok, i to kakav!

Situacija koja se tokom jučerašnje večeri dogodila zgrozila je deo javnosti. Naime, gošća rijalitija „Parovi“, sinoć je bila prostitutka iz Loznice, Vida, koja je obećala da će oralno zadovoljiti Uroša Anđelića, unuka Ere Ojdanića.

Kada je ušla u vilu, Vida je i ispunila svoje obećanje, a u programu koji je išao uživo emitovan je trenutak kada prostitutka Vida Kokić oralno zadovoljava učesnika rijalitija „Parovi“ Uroša Anđelića.

Naime, Uroš je prišao prostitutki i uz dobacivanje ostalih ukućana koji su samo posmatrali situaciju: „Ajde, ‘ajde“, tada je nastala scena koja je skandalizovala gotovo sve koji su sinoć pratili program, a za one koji nisu – video je postao viralan na društvenim mrežama, gde ga ljude dele uz gađenje.

Loading...

„Ovo je odvratno“, „dno Srbije“, samo su neki od komentara šokiranih stanovnika naše zemlje.

Da ne pišemo o tome što ovakva situacija nikada nije smela da se emituje putem televizijskih ekrana, a povrh svega, produkcija „Parova“ se uz sve to nije čak potrudila ni da je cenzuriše, niti zabrani da do toga dođe, već su prostitutku s namerom uveli u rijaliti, a onda scenu emitovali pred auditorijumom.

Nakon skandala koji se dogodio, akteri priče počeli su samo da se smeju i onda su se razdvojili.

Podeli
Updated: 13 октобра, 2019 — 8:39 pm

2 Comments

Add a Comment
  1. “Ovoga mi krsta, stavila ga, možeš to ti i bolje“ ima li većeg nacionalnog blama i poraza i to tokom proslavljanja 800-godišnjice crkve osnovane 1922.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.