VUČIĆEVO ZLATNO DOBA: Supružnici Nikola (67) i Spasena (68) umrli od gladi

Bračni par Nikola (67) i Spasena (68) Milobratović, čija su tela u raspadanju preksinoć pronašle komšije, u ulici Nedeljka Čabranovića u Beogradu, najverovatnije su preminuli zbog gladi. Tačan uzrok smrti biće poznat pošto bude urađena obdukcija u Institutu za sudsku medicinu.

Koliko su teško živeli, ukazuje dug za hleb od 4.000 dinara koji su napravili u obližnjoj pekari.

Komšije kažu da im je bilo čudno što od nedelje nijedno nisu videli, a kada su osetili nepodnošljiv smrad iz stana Milobratović, odlučili su da pozovu policiju.

– Policija nam je rekla da pronađemo dva svedoka i uđemo u stan. Moj suprug je razvalio vrata. Nesrećna žena ležala je u hodniku mrtva, dok je u spavaćoj sobi na krevetu mrtav ležao njen suprug. Često sam ih i sama obilazila
Nekoliko dana smo im lupali na vrata, ali niko nije otvarao – kaže Dobrila Guzina, predsednica kućnog saveta.

Loading...

Prodavačica: Kupovali samo hleb

– Baka je dolazila u pekaru samo po hleb. Trenutni dug im je četiri hiljade dinara. Kako su živeli od penzije plaćali su nam kada su imali novca. Nikada se nije dogodilo da ne plate onog dana kada su nam najavili – priča radnica obližnje pekare u koju je Spasena dolazila svakodnevno.

Nakon nemilog događaja pozvali su policiju i Hitnu pomoć. Međutim, lekari su mogli samo da konstatuju smrt bračnog para, jer su im tela bila u fazi raspadanja.

– Živeli su u adaptiranom stanu. Nismo nikada imali problema sa njima. Znali smo da teško žive jer su im penzije male. Međutim, nikada nismo čuli da su se žalili. Još se u zgradi oseća neprijatan miris. Krivo nam je što te nedelje nismo bili uporni, možda smo mogli da im pomognemo – priča jedna od komšinica umrlog bračnog para za koji napominje da je došao iz Hrvatske i da su im rođaci takođe u nedelju dolazili, ali kako oni nisu otvarali vrata oni su otišli.

Beogradska policija u sredu uveče uradila je uviđaj.

Kako saznajemo, nije bilo premetačine u stanu i ne radi se o ubistvu. Tačan uzrok smrti bračnog para utvrdiće se nakon obdukcije koja će potrajati jer su tela u fazi raspadanja.

Izvor: Blic

Podeli
Updated: 24 маја, 2019 — 5:18 pm

3 Comments

Add a Comment
  1. U poslednjem pasosu tekst navodite da ce tacan uzrok smrti biti poznat nakon obdukcije a u naslovu pompezno kazete da su supruznici umrli od gladi??? Vi to znate bez obdukcije? Nagadjate? Lupetate?

  2. Мирјана Јаниш

    Нема их, ништа нико није могао!Вучићу!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.