Prva metoda procene inteligencije vladara je da se pogleda u ljude koji ga okružuju

Pored toga što su poznati kao veliki politički poznavaoci, Srbi su poznati kao duhovit narod. Ali, najčešće kao predmet šale koriste sami sebe, jer, avaj, ima toliko materijala.

Pogotovo šale na račun sopstvenih izbora političara.Tekst koji sledi objavio je korisnik Tvitera potpisan kao „Sloba Milošević“, logično. Čitajte ga… Podsetiće vas na nekoga. Mi nećemo otkriti na koga.

– Zamislite da ste vlasnik firme koji je angažovao direktora da mu vodi tu firmu. Vašu firmu, vašim novcem. Zamislite da od prvog dana vaš direktor prolazi kroz neverovatne promene raspoloženja – od euforije, preko depresije, do agresije.

Loading...

Često se to dešava i pred vašim poslovnim partnerima, direktorima drugih firmi. Zamislite da svaki put kad nabavi nešto za firmu to kupuje vašim novcem, ali se ponaša kao da je to platio iz svog džepa – piše ovaj korisnik.

Zamišljate? Ima još…- Zamislite da traži da mu se zahvaljujete i aplaudirate svaki putu kada uradi svoj posao. Zamislite da kada nešto pogreši, a to se dešava često, optužuje vas, viče i verbalno vas zlostavlja.

Zamislite da stalno organizuje sastanke na kojima vam govori kako mu je teško na poslu.Zamislite da je zaposlio nesposobne ljude bez prethodnog iskustva ali mračne prošlosti.

Zamislite da tera kolege da vam svakodnevno šalju poruke u kojima ga hvale kako je on najbolji direktor u istoriji firme.Zvuči poznato? Nije kraj…- Zamislite da vam stalno govori kako će bez njega firma, koja sve lošije posluje, sigurno propasti.

Zamislite da na svakom sastanku ističe kako su svi na tržištu protiv njega. Zamislite da vas ubeđuje kako vas svi mrze. A možda i ne morate da zamišljate – zaključio je „Sloba Milošević“.Tako da, dragi građani Srbije… Zamislite, pa razmislite. Što naš narod kaže – samo će vam se ka’sti.

Podeli
Updated: 15 марта, 2020 — 10:52 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.