Darko Lazić: Stavili su mi kokain u piće

Pevač se sudiji poverio da je strah naših baka bio opravdan, tako da je rečenica: „Nemoj ići tamo, stavljaju drogu u piće“, posle današnjeg suđenja od predmeta ismevanja, stigla do realnosti. Bar njegove.

Svedoci tvrde da je neposredno po privođenju Darko Lazić bio vidno uznemiren, neartikulisan i nervozan. Međutim, posle noći provedene u policijskom pritvoru i ekspresnog suđenja, među novinarima se pojavio nasmejan i ljubopitljivoj gomili je poručio da se „Top oseća“.

Kako tvrde mediji, u sudnici je pevač bio vidno kulturan, suzdržan i miran. Nije negirao da je popio par alkoholnih pića, ali je rezignirano odbio mogućnost da je konzument kokaina.

Na pitanje sudije odakle pozitivan test na ovu vrstu narkotika, Lazić je izneo zanimljivo objašnjenje, koje je u isto vreme potvrdilo i autentičnost strahova naših zabrinutih baka.

„Nisam svesno uzeo kokain. Ili mi ga je neko ubacio u piće ili sam ja uzeo tuđu čašu“, rekao je poznati pevač na saslušanju.

Iako bi retko ko poverovao u ovakav razvoj događaja, izgleda da je Lazić uspeo da uveri sudiju da se to zaista i dogodilo, pa je naložio da uplati kaznu od 200.000 dinara za vožnju bez vozačke dozvole, pod dejstvom alkohola, narkotika i prekoračenja brzine.

Takođe, sudija je Darku izrekao i kaznu od godinu dana zabrane upravljanja motornim vozilom.

Podeli
Updated: април 28, 2022 — 7:00 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *