Vučićeve švalerke – Gordana Juzbašić

Vučić kakvog javnost ne poznaje.


Presdsednikov privatni život obiluje fetišem obožavanja mnovinarki i švaleracije sa njima. Zli jezici će reći da je ta sklonost isključivo poslovne prirode kako bo bi bio bolje predstavljen u javnosti.Ume Vučić biti mnogo šarmantniji i simpatičniji od robusnog mladog demagoga, kakav je bio na početku svoje političke karijere. Široj javnosti u nešto ležernijem izdanju predstavio se prije pet godina, kada je u reality showu „Plesom do snova“ pokazao svoje plesačke sposobnosti. Prosudite sami koliko je u tome bio uspešan…

Ono o čemu je javnost nagađala tada jeste ljubavni život Aleksandra Vučića, koji je u internet arhivama i društvenim mrežama etiketiran kao „patologija mračnog neženje“. A pnda su počelki da pišu i mediji…


Prvo je u oktobru 2008. tabloid „Svet“ objavio je vest o Vučićevoj burnoj romansi s televizijskom voditeljicom Gordanom Juzbašić, premda je političar tada bio u braku. Strasti su se stišale ili je Vučić ućutkao medije, tek do decembra prošle godine malo šta se moglo čuti o privatnom životu lidera SNSa.


Da bi tada nekoliko medija objavilo informaciju da se lider SNS-a razveo od dugogogdišnje supruge Ksenije, s kojom je u braku bio od 1997. godine i s kojom ima dvoje djece, te da je oženio znatno mlađu ženu.


Njegov odnos sa Ksenijom uvek je predstavljao misteriju s elementima horora, to nije novost. Da se on pitao, ne bi je ni oženio. Međutim, nije mu bilo druge, morao je da posluša tadašnjeg političkog oca.

Uzalud je nestašni mladi radikal objašnjavao da ne voli stariju novinarku „Srpske reči“, kajući se što je zanemario značaj „Dureksa“, vojvoda mu je objasnio da je ženidba neizbežna; ko se nada uspehu u politici ne sme da seje decu kojekude. Naređenje je izvršeno u jednom novosadskom hotelu, sve s pevanjem i pucanjem.


Ta atmosfera je obeležila ceo brak. Javno – idila. Tajno – bolje da ne opisujem, da se tekst ne pretvori u scenario za špansku seriju o maloletničkoj trudnoći, skrivenoj deci, lažima, preljubama, agresivnošću i sličnim detaljima koji opravdavaju smisao postojanja „Sigurnih kuća“.
U oktobru 2008. tabloid „Svet“ objavio je vest o Vučićevoj romansi s televizijskom voditeljkom Gordanom Juzbašić.


Dok je Ksenija u intervjuima objašnjavala da je „neće razvoditi Tadić“, Aleksandar nije krio ljubav prema Gordani, a ni mržnju prema političkim neprijateljima.

– Šta mediji mogu da napišu o meni? Da volim neku devojku? Da, pa šta? Što se ne bave Tadićem? Što ne objave ime njegove vanbračne ćerke ili one plavuše iz „Lutrije“ s kojom sada živi? – siktao je čak i pred suprugom, ali dobro pazeći da tadašnji predsednik Srbije ne sazna kako ga ogovara.
Trač o švaleraju nije se primio u medijima. Ksenija je nastavila da se predstavlja kao gospođa Vučić, a Juzbašićka je postala Vuksanovićeva.

Podeli
Updated: јун 21, 2020 — 10:45 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *