U Vašingtonu se nije branilo Kosovo već tašne od 4.000 evra!

Oči velikog dela srpske javnosti su ova dva dana bile usmerene u Vašington. Da li će Aleksandar Vučić uspeti da odbije pritisak da prizna Kosovo? Niko mu to nije ni tražio? Pa, dobro, kakve to veze ima?

Pitate se što je pristao da u Vašington izmesti pregovore koji se vode u Briselu. U Briselu, gde sede predstavnici pet zemalja koje nisu priznale Kosovo.

Ali, bitno je da bar nešto iz svega naučimo. Ni to niko ne može da objasni. Ali, znate šta još niko ne može da objasni? Odakle njegovoj savetnici za medije Suzani Vasiljević „Šanel“ tašna od 4.000 evra!

Suzana Vasiljević već deset godina radi kao državni službenik za platu koja ne prelazi hiljadu evra. Pa, kako onda kupi tašnu „Šanel“ koja košta u Engleskoj 3.750 funti, odnosno preko 4.000 evra!? A u Americi tašna sa pozlaćenom šnalom kosta preko 5.500 evra.

Torba koju je u Vašingtonu nosila Suzana Vasiljević 

Cena torbe za američko tržište 

Gospođo Vasiljević, dužni ste kao državni činovnik da gradanima Srbije objasnite odakle Vam novac za ovu kupovinu? I da kažete da li ste tašnu kupili Vašim parama ili Vam je svoju karticu pozajmio Aleksandar Vučić da biste išli u šoping. Ako je ovo drugo, onda on mora da objasni odakle mu pare.

Koliko torba „Šanel“ košta u Velikoj Britaniji

I nemojte da nam predsednik objašnjava kako je i ženska tašna iz fundusa iz kog se on oblači. Jer, em predsednik Srbije nema fundus, em i da ima, u njemu sigurno nema ženske tašne!

Podsetimo Suzana Vasiljević uopšte nije naivna osoba, bila je Dačićeva savetnica, i ljubanica Žorža Uriota, obaveštajca francuske službe.Verovatno je samo naivna, ne i pametna, žargonski se kaže starleta koja svoje usluge prodaje za skupu firmiranu robu.

Podeli
Updated: септембар 5, 2020 — 11:19 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *