SIMPATIČNA UČITELJICA BOŠNJAKINJA ŠOKIRALA SARAJEVO: Bošnjaci su nastali od Srba!

Dijana Pelidija, učiteljica Osnovne škole „Čengić-Vila I“ zatresla je političko Sarajevo

Dijana Pelidija se tokom posete Beogradu fotografisala pored štanda s četničkom ikonografijom i to objavila na svom Fejsbuk profilu. Ona tvrdi da je reč o potpuno pogrešno interpretiranim porukama.

Na udaru je i zbog drugih komentara kao što je ovaj:

“Ne može prihvatiti činjenicu da su Bošnje nastale od Srba, to jest da su bivši Srbi, samo poturice!“.

Loading...

Kako navodi, samo se šalila i da su njene šale izvučene iz konteksta, napominjući da ne podržava nikakve nacionalističke ideologije. Na to su pokušali ukazati i pojedini korisnici društvenih mreža koji su je poznavali od ranije.

Izjave koje je pisala u zatvorenim fejsbuk grupama nisu bile dovoljan razlog da bude zaštićena od linča. Bošnjaci su se našli uvređeni istorijskim činjenicama i sada joj preti otkaz sa posla, samo zato što poznaje istorijske činjenice i ne prezire Srbe.

Toliko o multietničkom Sarajevu koje je nestalo 1991 godine što je najbolje opisao Nele Karajlić u svojim knjigama.

Podeli
Updated: 30 септембра, 2019 — 8:41 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Sreca pa ima vas iz Srbojebine da se uhvatite za njene sale kao za slamku i sirite svoju psihopatsku propagandu. Imate i tu bljuvotinu od Nenada Jankovica (kome ocito ni pravo ime ne znate pa ga kao glupi majmuni zovete Nele Karajlic), taman takav sljam i zasluzujete. Dijana ce biti OK u Sarajevu kad se smiri to par budala, i moci ce da zivi tamo normalno, za razliku od te sugave cetnicke dzukele Neleta kome je bolje da se drzi svog Srbistana i ne prilazi Sarajevu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.