TUČA U PODGORICI: Opozicija upozorila na provokatore, ima više povređenih!

U podgoričkom Siti kvartu večeras je došlo do tuče između pristalica odlazećeg režima i građana koji su slavili izbornu pobjedu.

У тучи неколико млађих особа, како незванично сазнаје портал РТЦГ, дошло је и до гађања камењем. Полиција је убрзо стигла и успоставила ред и мир.

Прво су грађани који су носили црногорске заставе скандирали Крсту Зрновом Поповићу „Поповићу команданте, Црна Гора поздравља те“, преноси Антена М.

Након тога су у Сити кварт дошли и грађани са тробојкама који вечерас славе изборни резултат опозиције и управо ту је и дошло до сукоба.

Како су објавиле Вијести, више особа је повређено.
Кривокапић: Славите у својим кућама, плаћени провокатори покушавају да изазову инциденте

Кидер коалиције За будућност Црне Горе, Здравко Кривокапић позвао је грађане, који славе на улицама широм Црне Горе, да се врате својим кућама и у њима наставе славље.

„Због провјерених информација да значајан број плаћених провокатора покушава да изазове инциденте и немиле догађаје, како у Подгорици тако и у другим градовима Црне Горе, позивамо грађане да се врате својим кућама и у њима наставе славље.

Не смијемо дозволити било какав изговор одлазећем режиму да оповргне непорециве резултате избора и народну вољу“, наводи се на Фејсбук страници Здравко Кривокапић – За будућност Црне Горе.

Podeli
Updated: септембар 1, 2020 — 11:25 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *