Aca Lukas o Darku Laziću: Ko se drogira, ne bi trebalo da vozi

Komedija na domaćoj estradi.

Pevač, koji je svojevremeno priznao da je koristio narkotike, a prošle godine je vozio u alkoholisanom stanju, osvrnuo se na slučaj kolege.

Aca Lukas gostovao je u jutarnjem programu televizije Prva, gde je komentarisao privođenje Darka Lazića koji je juče zaustavljen na auto-putu na Novom Beogradu zbog prekoračenje brzine, neposedovanja vozačke dozvole i činjenice da je bio pozitivan na alko i droga testu.

Lukas nije želeo preterano da kritikuje Darka, za kog kaže da mu je prijatelj, ali je istakao da nema dileme da je Lazić bio pozitivan na alko i droga testu, jer su oni veoma precizni i pouzdani:

– Dobra stvar je što je uveden taj zakon koji podrazumeva alko-testove i testove na drogu i oni su pokazali Darkovo stanje u trenutku zaustavljanja.

Ne želim Darka da komentarišem, on je dobar momak, malo voli da pravi gluposti kao i što smo svi u mladosti. Ali testovi su veoma pouzdani. LJudi koji koriste narkotike ne bi trebalo uopšte da voze, s obzirom na to da i kasnije može da se utvrdi postojanje narkotika – kazao je Lukas, koji je otkrio da je Srbija zemlja koja propisuje veoma blage novčane kazne za saobraćajne prekršaje u poređenju s Nemačkom gde je folker imao ozbiljne problem.

– Naplaćao sam se kazni i u Srbiji i u Nemačkoj, tamo je zakon katastrofa i opametio sam se. Platio sam kazne u vrednosti stana. Prekoračio sam brzinu u Nemačkoj i kada me policajac zaustavio ja sam hteo da mu dam 100 maraka, ali me je uhapsio, stavio lisice – dodao je Aca.

Podsetimo, Darko Lazić priveden je juče ujutru na auto-putu kod centra „Sava“ kad ga je zaustavio presretač jer je na mestu na kom je ograničenje 80 vozio 117 kilometara na sat. Kako saznajemo, Laziću je izmeren 0,91 promil alkohola, bio je pozitivan i na kokain na droga-testu i utvrđeno je da je vozio bez vozačke dozvole, koja mu je oduzeta u decembru 2013. godine.

Podeli
Updated: април 29, 2022 — 7:09 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *