Aci Lukasu izvršitelji upali u stan, plene mu imovinu!

U stanu pevača Ace Lukasa na Voždovcu, kako prenose mediji, trenutno se navodno nalaze izvršitelji, a u toku je zaplena imovine zbog dugovanja koja pevač navodno ima već duži vremenski period.

Kako se nezvanično saznaje, reč je o dugovanjima koje Aca Lukas ima prema izvesnom Dejanu Popoviću zvanom Tigar.

Ovim povodom pozvali smo Acu Lukasa koji nam je kratko poručio:

– Ne mogu sada da pričam – rekao je Lukas i prekinuo vezu.

Popović je i ranije u javnosti isticao da Lukas ima izvesna dugovanja prema njemu, te je navodio da mu navodno duguje 80 hiljada evra.

Podsetimo, Aca Lukas je 2016. godine izgubio parnicu s biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom. Viši sud u Beogradu doneo je presudu po kojoj pevač mora da isplati dug od 80.000 evra u dinarskoj protivvrednosti i da plati sudske troškove od 300.000 dinara.

Sukob Ace Lukasa i Dejana Popovića počeo je 2011. godine, kada je pevač trebalo biznismenu da vrati pozajmicu od 80.000 evra bez kamate. Njih dvojica su u Prvom osnovnom sudu deset meseci ranije potpisali ugovor o zajmu novca.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Pozdrav za sve prijatelje….

Објава коју дели dejan popovic – tigar (@dejan_popovic_tigar) дана

Aca Lukas tvrdi da Tigar prikriva da mu je na dan potpisivanja ugovora o zajmu zapravo isplaćeno 40.000 evra, a da je na tu sumu ugovorio i mesečnu kamatu od 10 odsto, što dovodi do toga da je tuženi po isteku roka bio dužan da isplati 80.000 evra. Lukas optužuje Popovića da je iskoristio njegovu lakomislenost i teško materijalno stanje.

Podeli
Updated: новембар 5, 2020 — 7:08 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *