GOCA TRŽAN: Šta je bilo, da li STE SREĆNI što nemam od čega da živim?!

Goca Tržan javno je iskrtikovala sve one koji likuju nad novonastalom teškom situacijom usled vanredne distuacije.

Naime, ona je nedavno u intervjuu za „Blic“ priznala da zbog pandemije „krpi kraj sa krajem“, te da plaća troškove za dve firme, a nema unos novca, a sada je i pokazala zube onima koji smatraju da „estradnjaci nemaju pravo da se žale“ na konto svoje zarade.

„Vidim da je narod baš srećan i zadovoljan što estrada nema od čega da živi. Eto, bar nekome i sreću da donesemo svojom nesrećom…“, poručila je Goca Tržan.

Podsetimo, ona je nedavno u intervjuu za „Blic“ rekla:

– Mislim da je ova situacija sa pandemijom sve pogodila, a ne samo mene. Pa je samim tim nevaspitano i nekulturno da samo ja nešto kukam, jer radim posao koji donosi vrlo pristojan novac i imam sreće da sam investirala u neke druge stvari, pre svega u svoje ime i prezime, pa nadalje.

Tako da još imam prihode od kojih mogu da živim a da ne udaram glavom o zid. Ali je teška situacija izuzetno i to moram da priznam. Ja imam firmu, moj muž ima firmu, mi moramo da plaćamo sve troškove svojih firmi, a da nemamo nikakav unos para, zato što nam je posao sveden na neke sasvim druge stvari.

Tako da korona naravno utiče na finansije, ali ja sam osoba koja je naučila da živi podjednako dobro sa 100 i sa 50.000 dinara.

Podeli
Updated: август 6, 2020 — 5:47 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *