POZADINA LJUBAVNE SAGE?! Milojko će svu imovinu prepisati Milijani! A evo šta će ona njemu dati zauzvrat (VIDEO)

Priča o ljubavi između Milojka Božića i Milijane Bogdanović zaludela je Srbiju

Uprkos tome što se u pojedinim medijima moglo pročitati da Milojkova deca ne podžavaju njegovu vezu sa 53 godine mlađom Milijanom, on odgovara da ima punu podršku svoje najuže porodice:

Ja imam troje dece, svi su fakultetski obrazovani. I moja ćerka koja je novinar po profesiji je dolazila skoro. Tako da, svi me podržavaju – priča Milojko i dodaje kako ima nameru da svu imovinu prepiše svojoj budućoj supruzi.

– Ja ću njoj sve prepisati. Možda ću i ovih dana otići da joj prepišem da bude i ona sigurna i tako… Тo je sve normalno, ona je meni dala život – jasan je Milojko.

On dodaje i da se njihov život nije puno promenio otkad je priča o njihovoj ljubavi izašla u javnost:

– Jedino malo ti komentari po internetu i društvenim mrežama, ostalo se ništa nije promenilo – kaže Milojko i pitanje „šta kaže selo?“ odgovara da „selo ćuti“

– Selo ništa ne kaže. Selo ćuti. Selo za nas zna. Kad smo počeli, pre jedno dve godine, onda je to bilo čudo, baš čudo i više od čuda. Onda se nije pominjala svadba, venčanje, ali je svima u selu bilo čudno, a ovo je sad veoma ozbiljno – kažu Milijana i Milojko.

On je za Kurir ispričao i kako je sve počelo:

– Počelo je šetnjom, ona je imala 18 godina, ja sam išao u prodavnicu, ona je išla u prodavnicu, imao sam i nekog psa, i on je prosto trčkarao, išao oko nas, i tako nas je svezao i obavezao… Posle sam ponovo išao u prodavnicu a ona je rekla svojoj drugarici da joj se sviđam… Posle je meni prodavačica to prenela, a ja sam rekao – ona je ludo dete, nisam to uopšte ozbiljno shvatao… Posle smo malo šetali, nije se ništa dešavalo sem poljubaca… Posle moje bolesti, operacije, tu se rodila prava ljubav između mene i nje. Tada je počela da me pazi. Posle je rekla da bez mene ne može, je li tako bilo – jeste – kaže Milojko, a Milijana potvrđuje.

Što se tiče Milijaninih roditelja, ljubavni par kaže da ih, u principu, i oni podržavaju.

Mama je malo u čudu zbog mnogobrojnih komentara na društvenim mrežama, u novinama i tako… Velika je pažnja usmerena i na moje roditelje sada, svi ih zapitkuju, propitkuju, u principu oni nas podržavaju. Drugarice – kako koja. Mišljenja su podeljena – kaže Milijana.

Milijana će Milojka usrećiti decom, bar jednim kako kaže.

Podeli
Updated: 21 марта, 2019 — 6:50 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *