U čemu spava vaš frajer? To će vam otkriti bitne stavke njegovog karaktera

Prema rečima psihologinje Samanthe Rodman, ono u čemu muškarac spava otkriva kakav je njegov karakter. U nastavku teksta proverite odgovara li opis vašem frajeru…

Pidžama

Vašem je frajeru najvažnija udobnost, a reč je o vrlo pouzdanoj osobi na koju se uvek možete osloniti. Muškarci koji spavaju u pidžami najčešće su privrženi svojim partnericama, neguju porodične odnose i jako, jako uživaju u maženju, ističe psihologinja Rodman.

U njegovom zagrljaju osjećaćete se sigurno i posebno, ali vrlo verovatno nećete imati ludi i nezaboravni se*s. Da, sramežljiv je!

Bokserice

U ovu kategoriju definitivno pripada najveći broj muškaraca iz vrlo jednostavnog razloga – to im je najjednostavnije rješenje za odlazak na spavanje. Ali i to puno govori o njihovom karakteru.

Naime, prema rečima Samanthe Rodman ovi muškarci su vrlo jednostavni, vole sport, druženje s prijateljimaa i uvek su spremni za akciju. Često su pouzdani u ljubavi, a u braku su dobri muževi i očevi i uz njih možete računati na materijalnu sigurnost.

Ništa

Spavanje bez ičega upućuje na izrazito seksepilnog muškarca željnog akcije i adrenalina. Ako frajer spava go, verovatno je da obožava putovanja i nova životna iskustva, a isto to važi i za žene. Lud je za vezama na jednu noć, zgodnim ženama i dobrim sek*som, kaže psihologinja Rodman.

Ipak, super vest je da i ovi muškarci mogu voleti i zaljubiti se, ali se retko posvećuju samo jednoj ženi. Okolina ih često doživljava kao ekscentričnu osobu.

Podeli
Updated: 17 септембра, 2020 — 8:22 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *