Ana Brnabić: Već sada trebamo započeti kampanju i pripremu građana za vakcinaciju

Iako se među građanima Srbije vidi nezadovoljstvo i bunt, protiv obavezne vakcinacije, vlasti ne odustaju od te ideje, a premijerka Srbije Ana Brnabić, je juče izjavila da bi se već sada trebalo krenuti sa kampanjom, za obaveznu vakcinaciju.

Očigledno je da svetske farmaceutske industrije, koje su samo jedan šraf u mašineriji „novog svetskog poretka“ vrše pritisak na našu vladu i da će obavezna vakcinacija protiv korone, morati da bude sprovedena nad svim građanima Srbije.

Ana Brnabić je juče na konferenciji kriznog štaba pričala o tome. Ona je naglasila da su vakcine jedini spas od korona virusa, da je nepoverenje građana u vakcine nerazumno i da se treba krenuti sa kampanjom koja će povratiti poverenje građana u vakcinaciju.

Ona je naglasila da je to prioritet za Srbiju i da se tema vakcinacije, ne bi trebala politizovati.

Činjenica da vlasti u trenutku dok traju protesti, koji su jednim delom usmereni i protiv obavezne vakcinacije, najavljuju da će krenuti sa vakcinaškom kampanjom, je samo dokaz da će ona brzo uslediti.

Vlasti za sada, pokušavaju da to urade ubeđivanjem, najavama i ubeđivanjem građana, ali je samo pitanje vremena kada će uslediti i represalije i kada će vakcinacija postati obavezna mera.

U poslednjih 10 dana o tome je govorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pa sada premijrka Ana Brnabić, o tome stalno govore članovi kriznog štaba, a to je samo dokaz da nam se približava neizbežno i samo bi čudo moglo da spreči da se to ne dogodi.

Podeli
Updated: јул 15, 2020 — 8:43 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *