Bahata SNS direktorka NEZAKONITO isterala doktora pa ZAPOSLILA ĆERKU

Kako Otvorenosr.rs saznaje Domu zdravlja u Kuršumliji pristigla je na naplatu prva u nizu pravnosnažnih sudskih presuda, a koja se odnosi na nezakonit prekid radnog odnosa doktoru stomatologije, Miroljubu Đuriću. Ova je prva u nizu presuda koje će pristići na naplatu Domu zdravlja u Kuršumliji. Radi se o cifri od oko 6 miliona dinara.

Direktorka Uranija Petrović, istaknuti kadar Srpske napredne stranke u Kuršumliji, koja je Đuriću prekinula radni odnos moraće istog da vrati na posao, u stalni radni odnos.

Međutim tu nastaju komplikacije, jer je na tom radnom mestu zaposlena ćerka direktorke Uranije Petrović, koju je Uranija zaposlila zašta je zbog trgovine uticajem osudjena na godinu dana uslovne kazne.

SNS u Kuršumliji i aktuelna skupštinska većina svesrdno podržava BAHATU SNS direktorku i uprkos što je Agencija za borbu protiv korupcije stigao predlog za razrešenje pomenute direktorke odbornici u lokalnoj skupštini su je ostavili na tom mestu.

Takođe ovakvo devijantno ponašanje direktorke ne bi moglo proći bez podrške predsednika opštine Kuršumlija, Radoljuba Vidića i predsednika opštinskog odbora SNS-a u Kuršumliji, Radovana Raičevića.

Iz redova opozicije koja je bojkotovala izbore u Kuršumliji su nam rekli da ,,Uranija Petrović predstavlja sliku i priliku SNS kadrova na svim nivoima koji se nalaze na rukovodećim mestima. Nepoštovanje zakona, bahatost, nepotizam, nestručnost, lični interes opšta su mesta koja ih karakterišu. Ovu priliku koristimo da pružimo podršku doktoru Đuriću.“

Izvor: Otvoreno

Podeli
Updated: новембар 4, 2020 — 8:58 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *