BARBARA PONOVO BLISTA: Naručeno pitanje pa ocena – Protesti su MIZARNI?!

Na konferenciji za novinare koju je držao ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, novinarka Barbara Životić je prokomentarisala napad na RTS iz 2008 godine.

Naime, Barbara je napravila poređenje, a potom se zapitala koliko je licemreno to što liderima opozicije smeta izveštavanje RTS-a.

„Samo da se nadovežem studenti koji su upali u RTS opet su danas protestvovali, pa me zanima samo koliko je licemreno to što njima, a i Đilasu i Jeremiću smeta dosadašnje izveštavanje RTS-a kada je na protestima 2008. godine ubijen Ranko Panić, RTS nije o tome izveštavao i sve je bilo u redu. Iste te godine Aleksndar Vučić je prebijen od strane policije, a RTS nije o tome izveštavao. Da li to znači, kada njima nešto ne odgovara onda da se ruši RTS, a da je potpuno normalno kada se izveštava o onima koje oni mrze. Ti protesti su bili mnogo veći, a ovi su mizarni u odnosu na tu 2008. godinu“, kazala je Barbara“

Loading...

Podsećamo, posle direktnog uključenja u emisiju Panorama sa protesta koji su u centru Beograda organizovali Dragan Đilas, Boško Obradović i simpatizeri Saveza za Srbiju, Barbara je postala meta na društvenim mrežama. Na njen račun ređale su se najprimitivnije uvrede, ali i pretnje upućene njoj i njenoj porodici.

Podeli
Updated: 22 марта, 2019 — 10:43 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.