Batinaši iz SNS-a napali profesorku univerziteta

Dok vlast svakodnevno crta mete opoziciji kroz lažnu propagandu i ozbiljno ugrožava ličnu bezbednost svih koji drugačije misle od ove vlasti, paramilicija sastavljena od ljudi sa kriminalnim dosijeima, a uz zaštitu MUP-a i lokalnih vlasti, vrši nasilje nad ženama i aktivistima opozicije, ugrožavajući osnovno i Ustavom zagarantovano pravo na političko delovanje, slobodu mišljenja i govora.

SNS ne samo da je uzurpirao i zloupotrebljava državne institucije i organe, poput policije, već organizuje razne parapolicije tj. ljude koji bez ikakvih legitimacija presreću opozicione aktiviste, blokiraju im prolaze na protestima, fotografišu ih ili, poput dešavanja juče u Brzom Brodu, traže da sklone svoje štandove i ne dozvoljavaju im redovne aktivnosti.

Lica koja su juče u Brzom Brodu na taj način napala potpredsednicu Dveri, prof. dr Tamaru Milenković Kerković i aktiviste Dveri, dok su skupljali potpise za oslobađanje Aleksandra Obradovića, su prema informacijama koje smo našli vrlo bliski SNS-u.

Jedan od napadača je Dragoslav Radojičić koji je podpoverenik MO SNS Brzi Brod. Na nekoliko fotografija možete videti Radojičića sa Zvezdanom Milovanovićem, poverenikom SNS-a za Niš i sa Nebojšom Kocićem, predsednikom gradske opštine Medijana u Nišu Takođe, na fotografijama možete videti i drugog napadača, Novaka Popovića, sa gradonačelnikom Niša Darkom Bulatovićem.

Loading...

Ove fotografije su očigledan dokaz da se radi o jednoj SNS parapoliciji koja očigledno ima zadatak da napada i zastrašuje opozicione aktiviste i da glumi lokalne šerife. Možemo samo da im poručimo da nas ovakvi napadi neće uplašiti i da ćemo uložiti sav mogući napor da potpuno razotkrijemo njihovo delovanje.

Podeli
Updated: 8 децембра, 2019 — 9:20 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.