Blentavi pogled i ponižavanje: Javnost obrisala pod Vučićem (VIDEO)

Američki predsednik Donald Tramp, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Avdulah Hoti, potpisali su juče u Beloj kući ekonomski sporazum. Samo dan nakon Vućeve posete Beloj kući, društvene mreže su izgorele od prozivki na račun predsednika Srbije, koga su nazvali najpogrdnijim imenima.

Najviše prozivki na račun predsednika Srbije dolazi sa Tvitera, gde se javne ličnosti, ali i obični građani, sa sprdnjom odnose prema predsednikovoj poseti Vašingtonu.

Voditelj Ivan Ivanović tako je napisao, “da se neko jutros probudio pored olovke” – aludirajući na predsednikovo obraćanje novinarima prilikom kojeg je rekao da je od Donalda Trampa na poklon dobio olovku.

Potom je tu i sada već čuvena fotografija na kojoj Vučić sedi prekoputa američkog predsednika, a advokat Valdimir Todorić opisao je kao “sramotu za celu generaciju”.

“Ovaj indijanac nije ni pročitao ono što su mu dali da potpiše” – glasi još jedan Tvit, koji opisuje Vučićevu, kažu, začuđenu facu dok sedi pored Trampa.

Jedna tviterašica je napisala da fotografija Vučića koji sedi prekoputa Donalda Trampa podseća na srednju školu – ukor direktora pred isključenje.

https://twitter.com/mila_ristic/status/1301992085827072000

Neverovatno, ladno mu utrapili bez znanja da mora da premesti srpsku ambasadu u Jerusalim.

Naš istaknuti reditelj Srđan Dragojević, podelio je fotografiju predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz Bele kuće, gde na stolici sedi ispred predsednika SAD Donalda Trampa, navodeći da prvi put u životu oseća sažaljenje prema Vučiću.

Da li ovako izgleda predsednik koji potpisuje nešto za dobro zemlje koju predstavlja u svetu Pogledajte pažljivo njegovo ponašanje, gestikulacije i pogled!

Podeli
Updated: септембар 6, 2020 — 8:14 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *