„BLOKIRAĆEMO I MOSTOVE“ Taksisti najavljuju radikalizaciju protesta i totalni HAOS U BEOGRADU

Treći dan protesta taksista, posle još jedne višečasovne blokade prestonice privodi se kraju, a taksisti su izneli nove pretnje. Kako su organizatori preneli, oni su odlučili da sa okupljanjima nastave i narednih dana, a da proteste – radikalizuju! Po jednoj varijanti već od sledeće nedelje, a po drugoj za desetak dana.

Bilo je različitih varijanti šta to tačno znači, ali prema poslednjim infomacijama koje smo dobili od organizatora, skoro je izvesno da će okupljanja taksista biti organizovana na osam umesto sadašnja četiri punkta, te će zatim iz osam pravaca krenuti ka centru grada.

– Ovog puta to neće biti klasična protestna vožnja do centra grada, već ako nas bude u dovoljnom broju, blokada najprometnijih saobraćajnica, pa čak i mostova – rekao je Aleksandar Bijelić, predstavnik najvećeg taksi udruženja.

On je pozvao kolege da sutra „uprkos najavljenom lošem vremenu ne posustaju, nego da dođu u još većem broju“.

Loading...

PROTESTI I U KRAGUJEVCU, NOVOM SADU I NIŠU?

Kako su rekli organizatori, kragujevačke taksi kolege su već danas u njihovom gradu na ulicama, Novosađani su planirali da u ponedeljak počnu sa protestima, a Nišlije, najverovatnije, dan kasnije…

Podeli
Updated: 2 октобра, 2019 — 5:12 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *