BOLESNA IZJAVA MEDLIN OLBRAJT: Srbi su izmisli tu Oluju u Hrvatskoj

NA skorašnjem forumu „Rase u Americi – Sloboda i pravda za sve“ Medlin Olbrajt je predstavila svoju novu knjigu „Fašizam – upozorenje“.

Teme foruma su bile migracije, nacionalizam, izolacionizam, ksenofobija. Govoreći o migracijama, osvrnula se na trenutno stanje u Evropi, koje je počela porediti sa fašizmom u Italiji, istaknuvši da je razlika u tome, što demokratske snage imaju kapacitet da se brane od nastupajućeg fašizma.

Deo izlaganja posvetila je lažnim vestima koje se u Evropi i SADu šire oko muslimana migranata sa bliskog istoka, i narastajućoj ksenofobiji u kojoj se preuveličavaju neki događaji ili potpuno izmišljaju vesti zarad političkih ciljeva. Kao primer da to nije novost, i da se dešavalo i ranije, i da je ona sa tim jako dobro upoznata, iznela je neverovatno drsku laž, kako su Srbi izmišljali čitave nizove takvh lažnih vesti tokom ratova devedesetih kada je ona bila sekretar u Klintonovoj administraciji.

Loading...

Tada je Olbrajtova kazala: “Srbi su izmisli tu Oluju u Hrvatskoj, napravili od toga veliki značaj, ne bi li je izjednačili sa ostatkom rata. Užasno je bilo gledati na šta je sve čovek spreman”.

Propagandni rat administracije SADa ne prestaje ni kada političari odu u penziju.

Podeli
Updated: 2 маја, 2019 — 4:13 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.