BRANBIĆ: Ako uvedemo obaveznu vakcinaciju slede masovni otkazi! LJUDSKA PRAVA SU SMEŠNA PRIČA

Morbidni govor premijerke u kome ismeva borca za pravo izbora i naziva ih ljudsko-pravašima…

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da bi u slučaju uvođenja obavezne vakcinacije za zdravstvene radnike otvorilo druge probleme za Srbiju i eventualno odvelo na Evropski sud za ljudska prava u Strazburu.

Na konferenciji za novinare nakon otvaranja nove bolnice u Novom Sadu, Brnabićeva je kazala da ona ne bi volela da lekarima nameće „tako očigledne stvari” kao obaveze, jer smatra da bi to bilo vređanje.

„Mislim da zdravstveni radnici veruju u nauku i u zdravstvo i da će oni povesti vakcinaciju”, rekla je Brnabićeva, prenosi Beta.

Naglasila je da bi eventualno uvođenje obavezne vakcinacije u zdravstvu dovelo da otpuštanja 20 odsto zdravstvenih radnika koji iz nekog razloga ne žele da se vakcinišu.

„Onda imate sindikate, ‘ljudskopravaše’ i 300 čuda koja dolaze s tim. Zato mislim da postoji drugi način, da razum pobedi”, rekla je ona.

Ona je navela da će Krizni štab razgovarati o tome na narednoj sednici.

Zbog sve intezivnijeg gušenja ljudskih prava zakazan je protest protiv Kovid mera za 18. septembar od 17:30 na Trgu Republika, odakle će se okupljeni uputiti do zgrade predsedništva na Andrićevom vencu.

A šta se zapravo dešava objasnio je član kriznog štaba Predrag Kon.

Podeli
Updated: септембар 6, 2021 — 11:03 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *