Branko Miljuš: Zašto je Vučić zloupotrebio devojčicu u svom spotu? (VIDEO )

LIČNI STAV Branko Miljuš:

Zloupotreba devojčice u Vučićevom spotu samo je još jedan prljavi marketinški trik režimskog propagandnog tima koji vodi Asaf Eisin.

U režiranoj predstavi REM će spot zabraniti jer se radi o očiglednoj zloupotrebi dece koja u suprotnosti sa Konvencijom UN o pravima deteta, i Kodeksom o zaštiti dece od političkih zloupotreba.

To je najavio i Vučić kada je odgovarajući na novinarsko pitanje rekao da imaju dozvolu roditelja, ali da će spot povući ako tako odluče nadležni.

Nekadašnji saradnici Vučićevog medijskog savetnika, koji su u međuvremenu formirali sopstvenu firmu i rade kampanje u regionu, kažu da je ovo jedan od oprobanih trikova Asafa Eisina.

Na ovaj način, kaže naš izvor, Vučić pokušava da mobiliše aktiviste koji su uspavani i koji nisu odgovorili na zahtev da postave iste profilne fotografije na društvenim mrežama o čemu je Direktno.rs već pisao.

Uz taj efekat ova predstava služi da Vučić međunarodnoj zajednici pokaže kako institucije rade, ali i da se opravdaju zabrane svih spotova koji bi neko od učesnika snimio, a koji ne odgovaraju režimu. 

Takva praksa je već oprobana u predsedničkoj kampanji 2017. godine. Tada je zabrana jednog Vučićevog spota služila kao alibi REM-u, koji je iz različitih razloga zabranio emitovanje više spotova Vuka Jeremića i tako mu praktično onemogućio predstavljanje u reklamnim blokovima na televizijama. 

Sve ovo je još samo jedan dokaz da u kampanji Aleksandra Vučića nije pošteđen niko, pa ni deca.

Izvor : Direktno

Podeli
Updated: 31 маја, 2020 — 3:23 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *