Brnabić: Atentat na Vučića će biti u Februaru

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je obaveštenje da se sprema atentat na presednika države Aleksandara Vučića dobijeno od Evropola, preko jedne članice Evropske unije, pod oznakom hitno 14. januara, sa vremenskim okvirom da je planiran za prvu polovinu februara.

„Naše službe rade na tome da nađemo ta lica i sprečimo ubistvo. U toj informaciji je označen Radoje Zvicer, da on to ogranizuje. Da li je on na čelu te kriminalne grupe ne znam, i u to sumnjam i mislim da postoji neko ko je iznad njega a ko je i da li postoji, utvrdiće istraga“, rekla je Brnabić za TV Prva, navodeći da je obaveštenje dobijeno u pisanoj formi.

Ona je rekla da je to samo jedno od takvih pretnji u nizu Vučiću, ali je ovo najozbilnije, potvrdjujući da mu je obezbeđenje pojačano.

„Ali to za mene ne znači ništa ako mi to ne sprečimo i ne uhvatimo te ljude ranije, ne sprečimo njihov ulazak u Srbiju ili njihove jatake u Srbiji, ja onda ne verujem ni u kakvo lično obzbeđenje. Zato što ako želite da ubijete nekog možete da ga ubijete. Dakle mi to moramo da sprečimo mnogo ranije“, rekla je Brnabić, navodeći da pomažu strane službe.

Ona je rekla da su u toj kriminalnoj grupi ljudi iz regiona, iz članica EU, i drugih zemalja, podsetivši da za Zvicerom postoji poternica naših organa i da se sumnja da je na čelu kavačkog klana.

Samo da podsetimo na jedan od stotinu atentata na Aleksandra Vučića.

Podeli
Updated: јануар 22, 2022 — 11:55 am

1 Comment

Add a Comment
  1. Nejurite okolo,već lepo uhapsite sami sebe!Zna predsednik da ste svi vi oko njega ološ,ali šta čovek da radi?!Ministar policije raspali narkoman koji zuji kao muva bez glave i glumi nekog opasnog Baju?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *