BRNABIĆ I MALI: Kome se ne sviđa NEKA ODLAZI IZ SRBIJE

Pregovori između Vlade Srbije i Udruženja radnika na internetu su propali jer Vlada nije prihvatila nijedan zahtev ovog udruženja, a ponudila im je jedino otpis kamate.

Posle pregovora sa radnicima sa interneta Siniša Mali ima jasnu poruku. Na pregovorima u jednom momentu rekao je da svi radnici na internetu, ukoliko im se ne sviđa “porez” koji je nenaplativ i nerealan, mogu da odu iz zemlje.

Ovaj bahati način obraćanja najobrazovanijem delu stanovništva priliči SNS birokratiji.

Ani Brnabić i Siniši Malom je više nego jasno da su radnici na internetu mladi, obrazovani ljudi, koji nisu glasači naprednjačkog režima, pa nas stoga ne čudi ova njihova bahata i bezobrazna izjava u kojoj nezadovoljnim građanima predlažu da se odsele iz Srbije.

 Podsećamo Vas da država radnicima na internetu, želi da otme 80% zarade koju su ostvarili za poslednjih pet godina. U svim demokratskim i noramalnim državama ovakav porez se kreće oko 10%, a premijeri tih država ne smeju ni da pomisle da građanima predlože da se sele iz zemlje.

DRŽAVNA KASA PRAZNA:

 Iako se predsednik Aleksandar Vučić svakodnevno hvali kako smo „najbolji u Evropi“ i kako smo „ekonomski tigar“ svima je jasno da su to samo lovačke priče za malu decu od 5 godine.

 Pravo stanje stvari je takvo, da je naprednjačka vlast, državu Srbiju zadužila sa čak 27.000.000.000 eura.

 S obzirom da su naprednjaci već potrošili ovaj novac, a državna kasa je prazna, nekom iz vlasti je palo na pamet da kasu napune tako što će novac oteti od radnika koji rade na internetu, a koji ionako nisu njihovi glasači.

REAKCIJE

– Ne mogu da nas tretiraju kao kriminalce. Njihov predlog je skandalozan. Sve pozivam danas da na svojim profilima na fejsbuku i tviteru pišu da li im je ovo prihvatljivo. Hoće samo kamatu da otpišu – rekao je Pogačar nakon sastanka medijima.

On je, istovremeno, najavio da će frilenseri “iće svuda po Srbiji” i da će se “organizovati sa privrednicima i lekarima”.

– Postaraću se da zapamte 2021. godinu. Očekujte dešavanja na ulicama – rekao je on.

Podeli
Updated: фебруар 8, 2021 — 4:01 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Necemo mi otci oticicete vi u zabelu Nacisti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *