Brnabić: NAJVEĆA ČAST U ŽIVOTU MI JE ŠTO RADIM SA VUČIĆEM

Čast mi je da služim Srbiji rekla je premijerka, osvrćući se na svoj “naporan i predan rad”…

Uručenju nagrada na svečanosti u Gradskoj upravi prisustvovali su patrijarh srpski Porfirije, direktor Bezbednosno-informativne agencije Bratislav Gašić i ministarka pravde Maja Popović.

Brnabić je istakla da joj ova nagrada izuzetno mnogo znači.

Čast mi je da služim Srbiji i našem narodu i trudim se da svaki dan dam sve od sebe da ona danas bude jača nego što je bila juče, ali nešto slabija nego što će biti sutra, navela je Brnabić, izrazivši zahvalnost na nagradi koja joj, kako je istakla, daje snage da radi više i napornije.

Brnabić je podsetila na to da je na Vidovdan 2017.godine u Narodnoj skupštini predstavila svoj prvi ekspoze, a da je sutradan položila zakletvu i započela prvi mandat kao premijerka, poručivši da je od tada njen život posvećen Srbiji.

Moja najveća čast je da radim sa čovekom kakav je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Veliki deo ove nagrade danas pripada i njemu, rekla je Brnabić.

Prema njenim rečima, Srbija je danas prepoznata u Evropi i u velikom delu sveta kao zemlja koja je digitalizaciju iskoristila kao svoju veliku šansu, koja je primer za elektronsku upravu, i koja ima potencijal za inovacije i konkurentost.

I tako je kad odem u NTP Beograd, Novi Sad, Čačak, kad posetim državni Data centar u Kragujevcu, kad znam da će do kraja sledeće godine kroz Kruševac proći auto-put, i to prvi digitalni auto-put u Srbiji, navela je Brnabić.

Brnabić je izrazila zadovoljstvo zbog toga što će u Kruševcu biti izgrađen najmoderniji Regionalni industrijski tehnološki park.

Ovaj Vidovdan, 2021. godine, kada obeležavamo 650 godina od osnivanja Kruševca, treba da upamtimo po optimizmu i veri u budućnosti koja nam sledi. Budućnost, koja se stiče napornim i predanim radom, poručila je Brnabić.

Podeli
Updated: 29 јуна, 2021 — 8:57 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *