Brnabić o NEZAVRŠENOJ bolnici: Nova bolnica je SVEMIRSKI BROD

Iza sebe imam svemirski brod. Impresionirana sam ovim zdanjem i svim kapacitetima koje bolnica nudi, rekla je direktorka Adžić dodavši da je prijem prvih pacijenata danas od 17 časova

U kovid bolnici Batajnica radiće 1.600 ljudi

Odlično napreduju i radovi na bolnici u Kruševcu, koja bi trebalo da bude otvorena 15. decembra i u kojoj će raditi 900 ljudi

Nova kovid bolnica u Batajnici, izgrađena za samo četiri meseca, spremna je za prijem prvih pacijenata, koji će u tu zdravstvenu ustanovu ući danas posle 17 sati.

Otvaranju bolnice jutros prisustvuju premijerka Ana Brnabić, ministri Zlatibor Lončar i Darija Kisić Tepavčević, direktor KCS Milika Ašanin, direktora bolnice Tatjana Adžić Vukičević.

Bolnica ima 930 mesta, i to 680 poluintenzivne i 250 intenzivne nege. U bolnici će biti devet velikih odeljenja sa po 30-40 kreveta, a primaće pačijente sa srednje teškom i teškom kliničkom slikom.

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da nova kovid bolnica u Batajnici, koja će danas biti otvorena, dolazi u pravom trenutku za Srbiju jer će rasteretiti zdravstveni sistem, pomoći zdravstvenim radnicima i spasiti živote.

„Danas je veliki, istorijski dan i ostaće upisan u istoriji kao vreme kada smo za četiri meseca izgradili ne jednu bolnicu, koja se danas otvara, već dve, jer uskoro završavamo i bolnicu u Kruševcu“, rekla je Brnabićeva uoči zvaničnog otvaranja bolnice. Ona je dodala i da odlično napreduju radovi na bolnici u Kruševcu, koja bi trebalo da bude otvorena, kako kaže, 15. decembra.

Ovih dana smo svedoci da bolnica nije završena, da ispadaju vrata i prozori, da se predsedniku priviđaju DIVERZANTI koji sabotiraju radove, dok premijerka od ruine vidi SVEMIRSKI BROD.

Normalan čovek sve ovo može shvatiti samo ako je projekat Jovanjica služio za lične potrebe vlasti.

Podeli
Updated: 4 децембра, 2020 — 12:44 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *