Brnabić: Opozicija preti da će nam SKIDATI GLAVE I TRPATI U LOGORE

Svaki naš rezultat je kao da ste im opalili šamar, ocenila je danas predsednica Vlade Ana Brnabić komentarišući izjave opozicionih stranaka, uz napomenu da su „u proteklih nedelju dana nešto malo više osioni u pretnjama da će padati glave“.

Čuli ste od nekih uglednih, objektivnih, profesionalnih novinara da će da nas stavljaju u logore. Nemaju plan, program, nemaju šta da ponude građanima osim pretnji, uvreda na račun nas političara, kazala je Brnabić, odgovarajući na pitanja predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića.

Takva je politika Dragana Đilasa, Marinike Tepić i Vuka Jeremića, a na to morate da odgovorite radom, što činimo proteklih sedam-osam godina, dodala je.

Marković je istakao da je na delu „politički terorizam“ koji mora da se kazni, jer „imamo muža koji je tukao tasta i ženu – Dragana Đilasa“.

Iva Đilas je potpisala prijavu i to po službenoj dužnosti mora da se procesuira, rekao je on, na šta je ministarka pravde Maja Popović kazala da će se procesuirati sva krivična dela koja se gone po službenoj dužnosti.

Govorili smo i ranije o Mariniki Tepić i Tužilaštvo će na adekvatan način odraditi svoj posao, poručila je Popović.

Podeli
Updated: јун 24, 2021 — 7:53 pm

9 Comments

Add a Comment
 1. vase radove smo videli na dovodjenju stranih investitora koji su debelo subvencionisani jer ste se ugradili u celu pricu, ne bi ni infrastrukturu gradili da niste i tamo ugradjeni (vidi se po kvalitetu izvodjenja radova, sve sto je prosle godine radjeno vec se raspalo), plagirane diplome, neresene afere sa Savamalom, rampom, helikopterom, kufercetom, Jovanjicom, Belivukom, itd, itd, itd… Ekonomija se raspada, a vi vestacki drzite evro na fiksnom kursu jer konstantnim povecavanjem cena u dinarimna dobijate vise para od PDV-a i akciza i vestacki akumulirate evra u trezor, koje posle koristite za stranacke potrebe – bilo da se radi o promociji partije ili licne promocije… Ko vas ne zna, skupo vas placa.

 2. Kaze Brnabicka da opozicija nema plan ni program, pa sta je to da ce ih sve pozatvarati ako nije plan, i to bas dobar. To svi ocekujemo.

  1. Srbija može dugove odma da vrati ali prvo da uhapsi bivše čelnike koji su prodavali srbiju pare izneli van i DAIM zapreti smrtnom kaznom ako nevrate pare Đilasa bi trebalo za primer drugima javno obesiti ostali bi svi vratili pare i dugova bilo nebi čak bi i viška bilo koliko su samo za predsednika uzeli stoga izručili okupatoru

   1. Plan je taj,da cete svi u cuzi,a ti kao tako u muski zatvor… Pa razmisli.

   2. E, pametan si k’o pčelica Maja! Jedeš ?, sereš med!

 3. A vi pošto imate plan i program, kad vraćamo spoljni dug Srbije?

  1. Vracao Milosevic, 9milijardi I od kiparskog trebalo ostatak od 3mijardi,ali smetalo svima da budemo bez duga I slobodni.

 4. Ček, ček otkad palma voli znate koje.Šta bi pa promeni mišljenje.mora da je kanula neka kintica.

 5. Tuzno! Mozda da Vas posaljmo na kolektivni odmor od lopovluka i pranja novca koji iznuravaju i dusu i telo? Dobicete sve ugodnosti predvidjene zakonom koji niste vi pisali i usvojili. Bez’te noge da ih ne userete dok ne stignete na destinaciju!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *