Brnabić: Plaši me koliko nam dobro ide!

Premijerka Srbije Ana Brnabić istakla je u emisiji „Hit tvit“ na TV Pink da je vrlo verovatno da će Srbija moći da se vrati normalnom životu od juna meseca. A gostujući u ovoj emisiji je govorila o neizbežnoj temi – ekonomiji.

Premijerka ističe da ekonomija Srbije stoji odlično.

– Ekonomija nam je odlična. Super su nam rezultati. Industrija raste, građevinarstvo takođe. Sve to ide jako dobro, kako kažu, malo me i plaši koliko nam dobro ide – kaže ona.

Brnabić dodaje da se plaši za dve stvari, život Aleksandra Vučića i za stabilnost u regionu.

– Postoje za mene u ovom trenutku dve stvari koje će obezbediti i dalji uspeh Srbije, a to je da je Vučić živ i zdrav i da niko ne podriva regionalnu stabilnost. Zato se toliko plašim za obe ove stvari – bezbednost Aleksandra Vučića i stablnost u regionu – istakla je Brnabić.

Brnabić se tokom gostovanja dotakla je teme vakcinacije i epidemiološke situacije u zemlji. Kada je reč o popuštanju mera i najavljenom „otvaranju“ Srbije, koje je planirano za 21. jun, premijerka kaže da je optimista.

– Vrlo verovatno da ćemo tako moći. Želja je da 21. juna, na svetski dan muzike, otvorimo zemlju.

Ona je soapštila da je mali procenat mladih koji su vakcinisani, samo 12 odsto, po najnovijim informacijama, te će se situacija poboljšati kada procenat vakcinisanih bude veći.

– Mladi sada u rukama drže ključ kraja ove epidemije i potpune bezbednosti – ocenila je Brnabić.

Podeli
Updated: мај 24, 2021 — 10:49 am

1 Comment

Add a Comment
  1. Ma daj ne lupaj kao da si u busily gospođo brnabićko

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *