BRNABIĆ: Vučića je najlakše FIZIČKI UKLONITI (VIDEO)

Danima, nedeljama i mesecima, godinama, slušamo kako je ugrožen život Aleksandra Vučića, te da su se sve sile sveta urotile da sruše ovog najvećeg srpskog sina, kako bi uništili Srbiju. No, ono što je promaklo mnogima u moru afera koje se dnevno smenjuju, jeste da je upravo Vučićeva marioneta na mestu predsednika Vlade, Ana Brnabić, preporučila nevidljivim i nepostojećim neprijateljima svog gospodara da ga fizički likvidiraju, verovatno nesvesna šta izgovara, u moru nebuloza koje izbacuje u minutu. Ili, možda, nije?

– I na putu između toga da Srbija bude slaba i nestabilna, na putu ka ostvarenju njihovog cilja, stoji, zaista, u ovom trenutku, samo jedan čovek, to je Aleksandar Vučić. Zar nije lakše od svih pretnji, ucena, pritisaka na Srbiju, svih mahinacija spolja i iznutra, svih uloženih milijardi da se Aleksandar Vučić sruši, a uložene su milijarde, a tek će biti uložene milijarde kako se približavamo izborima, zar nije lakše samo ga fizički ukloniti – lupala je letos Ana Brnabić na TV Pink dodvoravajući se šefu na više načina.

Poznato je, da upotrebimo eufemizam, da Brnabićevu ne krase oratorske sposobnosti, da je sva uzbuđena dok javno nastupa, da je izgubljena u vremenu i prostoru, da ne ume da poveže misli i ne može da sastavi dve prostoproširene rečenice, ali ove reči su prevazišle sve što je izgovorila.

Ovo što je rekla Ana Brnabić, nije rekao nijedan politički oponent Aleksandra Vučića ikada, a upravo se oni optužuju da rade o glavi naprednjačkom voždu.

Dakle, Ana Brnabić je dala jasan, direktan i nedvosmislen savet protivnicima Vučića, kako spolja tako i iznutra, da ga, prosto, fizički likvidiraju. Poručila im je da ne troše novac, da ga mogu samo ubiti i gotovo.

I dok paranoični prvi naprednjak u opoziciji i slobodnomislećim ljudima traži svoje egzekutore, trebalo bi, za svaki slučaj, da proveri ko mu sedi uz skute i pije hladno vino. Ne bi bio prvi put u istoriji da su diktatorima upravo najbliži došli glave, dok su proganjali protivnike.

Sve u svemu, razumemo da ništa ne razumemo, ko koga ovde pravi ludim, u čitavoj ovoj farsi od države, vlasti, političara…

Podeli
Updated: новембар 1, 2021 — 6:06 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *