Budućnost Srbije stiže u Kraljevo sa više od 100 autobusa

Slobodan dan za radnike javnih preduzeća u Raškom okrugu.

Predsednik SNSa Aleksandar Vučić nastavio je danas kampanju “Budućnost Srbije” obilaskom Raškog okruga, a prva tačka je Vrnjačka Banja, u kojoj je posetio Dom zdravlja “Dr Nikola DŽamić”.
Gradski odbor SNS-a u Kraljevu nije uspeo samostalno da ispuni zadate kvote, pa će u Kraljevo danas stići više od 100 autobusa iz okolnih gradova, kako bi napunili Sportski centar Ibar, gde će se na mitingu u 17 časova obratiti predsednik.

Građani će autobusima biti dovezeni iz: Raške, Novog Pazara, Tutina, Čačka, Kragujevca,… Prema našim saznanjima, zaposleni u javnim preduzećima iz više gradova dobili su zadatak da obavezno odu na miting u Kraljevo i oslobođeni su sa posla.

Vučić je obećao medicinskim sestrama i lekarima da će plate ove godine biti znatno uvećane.
– Polako, vas sestre i lekare motivišemo da ostanete u Srbiji, da budete nešto zadovoljniji – rekao predsednik.

Loading...

Njega su, ispred Doma zdravlja, dočekali ministar zdravlja Zlatibor Lončar, načelnik Raškog okruga Nebojša Simović, predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović, direktorka Vesna Malićanin i zaposleni u toj ustanovi, kao i dvadesetak građana.

Vučić je, obraćajući se gradjanima na Promenadi u Vrnjačkoj banji, kazao da nema nikakvu bojazan što se tiče ekonomije Srbije, ali da ga brine politička situacija u regionu.
Istakao je da će, “ako budemo sačuvali mir i stabilnost, biti moguća još veća ulaganja u Vrnjačku banju, da plate i penzije još brže rastu”.

Na pitanje kada će biti otvorene nove fabrike u Kraljevu, Vučić je dodao da će se Kraljevčani mogu da očekuju nova zapošljavanja od kraja marta i početka aprila.

Za 17 sati predviđeno je obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić u kraljevačkom SC “Ibar”

Podeli
Updated: 22 фебруара, 2019 — 4:04 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.