Čanak u svom razbojničkom maniru upao u PSG na obračun s Trifunovićem

Za portal Espreso Sergej Trifunović ispričao je kako je izgledao sukob s Nenadom Čankom koji je upao u prostorije Pokreta i, po rečima Trifunovića, otvoreno mu pretio.

Na početku, Trifunović se osvrnuo na Čankove tvitove i prokomentarisao ih:

– Kaže, imao je punu kancelariju ljudi. Bio sam sad u PSG da nađem S.Trifunovića (u daljem tekstu Fido). Nije smeo da ponovi šta je izgovorio (neću ni da razgovaram s tobom, đubre!), samo je ponavljao da je o meni rekao „ono što sam ja govorio o Miloševiću“. Imao je punu kancelariju ljudi (p*čka). Sad je definitivno. Sergej Trifunović je bezvredna kukavička krpa. A, on ima još tvitova, al’ se raspisao. Još sam ja u Bg. Samo neka mi pošalje to na XXLTulip, mogu se ja vratiti potpuno sam. Pa, dođi, čekam te. Jedan na jedan. Požuri samo, imam Vučićevića od tri.

Loading...

Onda je opisao kako je protekao „bliski susret“:

– Ognjen je ovde rekao: „Ej, javio se Nenad Čanak“. On je to izgovorio kao u svakom lošem filmu. Onda se vratio i ušao je Nenad Čanak sa dva telohranitelja. Krenuo je da prilazi, ja sam rekao: „Nemam nameru da s rukujem s vama“. Samo sam ustao i pomerio se. On je rekao: „Nemam ni ja sa vama. Da li je istina ono što ste pričali o meni?“. Ja sam rekao da me uopšte ne interesuje da pričam sa njim. Nije ni Slobodan Milošević dolazio da pita vas da li je tačno to što ste pričali o njemu i besili ga na terazijama, rekao sam mu. Da je debelo g*vno i smeće. Onda je seo ovde i rekao: „Ja imam četvoro dece i petoro unučadi. Vi ste uvredili moju porodicu. A to košta“. Jedna vestern scena. Došao je da isporuči pretnju. Pošto to „košta“ je više zvučalo kao j*baću ti mater i polomiću ti noge nego kao vidimo se na sudu. Ja nisam uvredio njeogovu porodicu, nisam je ni spominjao, pošto ja o njoj ne znam ništa. Mislim da je to gospodin Čanak malo izdramatiozovao… Izvinjavam se gospodi na ovom pominjanju. Da li se bojim da će se vratiti? Što bi se vratio? Mi smo na trećem spratu bez lifta, teško da će se taj popeti uz stepenice – Ispričao je Trifunović.

Da podsetimo, Nenad Čanak je poznat po sličnim nasilničkim ispadima od upada u prostorije RTSa, pa do nanošenja teških telesnih povreda.

Izvor: Espreso

Podeli
Updated: 5 марта, 2019 — 3:37 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.