ČEDA JOVANOVIĆ: Srbija mora da prizna Kosovo i uđe u NATO!

Lider LDP-a Čedomir Jovanovića ocenio je danas da Srbija mora ući u Evropsku uniju i NATO i mora se napraviti dogovor sa Prištinom, bez obzira na visoku cenu koju ćemo platiti, jer je taj dogovor prvo u našem interesu

Prema njegovim rečima, posle svih događaja u Srbiji poslednjih meseci i razvoja situacije u regionu, nacionalizam dobija nove oblike i protagoniste.

– S druge strane, po svaku cenu moramo sačuvati mir u regionu, a to znači pomoć Bosni i Hercegovini u njenom nastojanju da ostane jedinstvena, reši svoje probleme i krene u EU i NATO, kao i da rešimo svoje nesuglasice sa Severnom Makedonijom, Hrvatskom i Crnom Gorom – saopštio je Jovanović, koji smatra da su to preduslovi za opstanak i razvitak Srbije.

Prema njegovim rečima, posle svih događaja u Srbiji poslednjih meseci i razvoja situacije u regionu, nacionalizam dobija nove oblike i protagoniste.

Jovanović smatra da alternativa koja treba da zameni takav način razmišljanja pomera dalje granice u većem delu srpske opozicije, koja, prepodne, „navodno napada one koji su osuđeni u procesu “državnog udara“, a kriju se u Srbiji, čineći nova nedela, a popodne im organizuje skupove podrške“.

Podeli
Updated: мај 17, 2019 — 3:18 pm

2 Comments

Add a Comment
  1. ШТА ДРУГО ОЧЕКИВАТИ ОФ НАРКОМАНА КОЈИ НИ У КУЋИ НЕ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ А КАМОЛИ НА ИЗБОРИМА ДА ПРОЂЕ ЦЕНЗУС

  2. Cedo provaljen si isto je to godinama radio seselj jezicak na vagi buducim vlastima..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *