Čeda napao voditeljku: Policija je sramota, a ne ja ŠTO TUČEM REKETOM

Lider LDP-a Čedomir Jovanović gostovao je jutros na TV Prva i u sukobu sa voditeljkom opleo po direktoru policije Vladimiru Rebiću koga, kako kaže, „na stadionu Partizana gazi Velja Nevolja“.

– Kako vas nije sramota? Kako vas nije sramota? Prema kome sam se ponašao nasilnički – upitao je Jovanović voditeljku Mariju Stamenić dok je objašnjavala incident sa reketom.

Lider LDP-a je voditeljku zatim i upitao „da li znate vi sa kime razgovarate“.

– Je li vam rekao direktor policije da sam zvao policiju i šta mislite ko to zove policiju? Zvao sam i prethodnih sedam dana i kažem ljudi kraj je. Dali su mi piće da se smirim. Koliko je promila imao Velja Nevolja? Zna li nešto Rebić o tome? Je li pričao o Papiću, o prislušnim centrima – nastavio je Jovanović.

– Rebić nije ništa znao o svom ministru policije šta se dešava. Da li vam nije čudno što je direktor policije saobraćajac? Meni jeste. Sram ga bilo. Meni neće pevati pesme zemunskog klana. On može da se grli i ljubi na stadionu Partizana i da ga gazi Velja Nevolja u ložama stadiona. Mene ne može, nikad više – rekao je Jovanović.

– Šta misli direktor policije, da ću da čekam da završim u nekoj mašini za mlevenje mesa? Da bi se on posle pravio blesav. Nije znao da se sluša Vučić, ko je Dijana Hrkalović, Sale Mutavi… Pa šta znate fleke ljudske- pitao je Jovanović.

– Tri atentata sam preživeo, kažu ćuti, pošalju umrlicu za sina, kažu ćuti. Ja u bolnici, supruga u karantinu, iživljavaju se na mojoj porodici, kažu ćuti – rekao je Jovanović dodajući da ne želi da sluša pesme zemunskog klana ispod prozora svoje kuće.

– Kako Rebić nije znao šta je Papić radio po Beogradu? Papić je pevao na institutu za bezbednost, napisao šest strana, strovalio Stefanovića na Zvezdari i sad je okej – upitao je ponovo lider LDP-a, zaključivši da je ovo sramota za policiju.

Podeli
Updated: јун 6, 2021 — 7:24 pm

2 Comments

Add a Comment
  1. „Dali mu piće da se smiri!“ Je l’ mu naplatili to piće ili ga častili? Inače ono „E znate vi sa kim razgovarate“ nije baš originalano kao i ono drugo „‘E znate vi ko sam ja?“ Ali u Srbiji to eksploatišu oni koji su za mnoge beznačajni a umislili da su „neko i nešto“!

  2. Kusas supu koju si sam spremio , sto se zalis.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *