ČEDA PONOVO PUKAO: Pred policijom ŠUTIRA AUTO I NIKO GA NE HAPSI (VIDEO)

Iako se Čedomir Jovanović pravdao da je napadnut od strane navijača Crvene zvezde i da je zbog toga razbio staklo na kiosku i udarao okolne automobile, na snimku se vidi kako se tetura i bez razloga udara nogom u jedan od automobila. Po Jovanovićevom ponašanju moglo bi se zaključiti da je u alkoholisanom stanju, a mediji su preneli da je imao čak dva promila alkohola u krvi.

Jovanović na snimku razgovara telefonom, okružen policajcima, zatim psuje osobu s kojom priča i nogom udara u automobil parkiran pored. Policija ga zatim sprečava da udari i njihov automobil, a on se naslanja na službeno vozilo MUP-a i prekriva lice šakama.

Koliko se može zaključiti iz snimka, Jovanović nije bio baš priseban, a jedna žena (ne zna se da li je to njegova supruga ili neko drugi) sve vreme pokušava da ga smiri.

Očito da Jovanović ima određene probleme, ali za sada je nepoznato zašto se ovako ponaša…

Šta se dešava sa Čedomirom Jovanovićem posle svih afera, od reketa, kioska, špijuna iz Rusije koji su pokušali da mu drogiraju kćerku… rešenje bi moglo biti u ovom posledenjem, da je pronašao besplatnu špijunsku drogu.

Jedno je sigurno, da se zakoni ove države na Čedomira ne odnose. On ne odgovara za prebijanje ljudi reketom, demoliranje lokala, a ovom prilikom uništavanja tuđeg vozila, policija ga teši.

Podeli
Updated: јун 4, 2021 — 3:50 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *