Čeda priznao da je molio Vučića da ga oslobodi za razbijanje lokala

Čedomir Jovanović, po ko zna koji put gostujući u „Hit tvitu“ na Pinku priznao je da je zvao Aleksandra Vučića nakon što je pod dejstvom velike količine alkohola demolirao lokal brze hrane na Novom Beogradu. Vučića je po sopstvenom priznanju zvao telefonom i letos kada je tukao čoveka reketom, a to iz iskustva znači da Tužilaštvo ne sme da ozbiljno uzme njegove predmete u rad.

Zanimljivo je da Čeda nakon najnovijeg incidenta, svaki dan gostuje na režimskim televizijama i na opštu začuđenost, pominjući nepovezane ljude i događaje, stalno ponavlja „da ne može više ovako da živi“ a niko ne razume šta zapravo hoće da kaže. Većina ljudi koja gleda njegove nastupe dolazi do zaključka da nešto sa njim nije u redu. I pored toga Jovanović samo šeta sa jedne televizije na drugu.

Izgleda da je počeo da dobija i nove, specijalne zadatke od Vučića. Tako je u svom nepovezanom i prilično histeričnom izlaganju optužio ni manje ni više nego direktora policije da ga je „gazio“ Velja Nevolja i poručio Rebiću da je trebalo „da se ubije“ jer ga je taj isti Velja Nevolja jurio po loži Partizanovog stadiona u prisustvu polovine državnog vrha Srbije. Otkud Velja Nevolja u loži Partizanovog stadiona? To nam nikada nisu objasnili ni Vučić ni Čeda.

Ali, Čedi je ionako odavno svejedno šta priča, on je kao Vučićev džuboks – vladar Srbije ubaci petoparac, a Jovanović počne da peva naručenu pesmu.

Izgleda da zato može da divlja po Beogradu, da prebija ljude i demolira lokale i da mu niko ništa ne može – dok neko od njegove obesti ne nastrada. Dok sluša Vučića, može da radi šta hoće a ponekad mu se i neki prvatni dug otpiše ili plati u njegovo ime.

Pitanje je samo dokle će i kakve će posledice biti za one koji mu se nađu na putu.

Izvor: Direktno

Podeli
Updated: јун 7, 2021 — 5:42 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *