ČEDA SE PONOVO DETONIRAO: „Opet će biti da sam siledžija“

– Žao mi je zbog svega. Ni sam više ne znam šta da više mislim, ni kako da se ponašam – ovim rečima, rekao je lider LDP Čedomir Jovanović povodom incidenta koji se sinoć odigrao na parkingu aerodroma „Nikola Tesla“, kada su mu za sada nepoznate osobe, ispred ulaza u aerodromsku zgradu urnisale automobil.

– Javio mi se sin sinoć, on ne živi više ovde i ide u srednju školu u inostranstvu, ima stipendiju i tamo živi. Pozvao me je u pola devet sa aerodroma u Amsterdamu da mi kaže da dođem da ga sačekam da odnesemo kolač u crkvu zajedno za slavu, jer je to naš dogovor – da porodica da uvek gde god da smo, taj dan budemo zajedno. Šta da vam kažem, otišao sam tamo i parkirao auto normalno kod drugih automobila, vratio se sa njim, dok sam prelazio ulicu ispred one dve trake, terminala dva… To su debili, to nije Srbija, ali nažalost jedna budala je uvek dovoljna i glasnija od miliona normalnih ljudi. Prošli su pored kola, izvređali, uličarski repertoar, progutaš sve i ideš dalje – opisao je tok dešavanja lider LDP.

Tek kada je sa sinom prišao do kola, primetio je da mu je zgužvana zadnja tablica.

– Došao sam do kola, uzeo sam onaj njegov ranac sa kompjuterom što je poneo, da ga stavim u gepek, vidim zgužvana mi tablica. Prekrio sam rukom da on to ne vidi, pokušao sam da je ispravim, dosta mi je te bede da mora da gleda, a on mi kaže „pa napred su polomili tablicu, nema tablice“. Prođem pored kola, ceo išutiran auto. Šta da radim onda? Sina sam stavio na taksi da ide kući, a ja sam morao tu da ostanem, da to prijavim. Jer ako ne prijavim, zaustaviće me neka patrola na putu, pa će biti opet da sam siledžija – kaže Jovanović.

Kako dodaje, prvo je došla policija iz Surčina, pa jedno odeljenje iz 29. novembra, pa drugo odeljenje iz 29-og, vratio se kući jutros u četiri sata, istuširao i odvezao decu u školu.

– A pritom vozim neku smešnu Škodicu, koju sam uzeo u rent-a-car da ne bodem nikome oči. I žao mi je što ovo sad treba da bude tema. Uprkos svemu ja i dalje mislim da u ovoj zemlji ima mnogo više normalnih ljudi i da zbog njih ne smem da dozvolim da te budale budu naše lice – odlučan je predsednik LDP.

Upitan da li sluti razlog takvom ponašanju, Jovanović je vrlo rezigniran.

– Nemam predstavu. Videli su me sa prozora kad su me izvređali. Glupost, eto, šta drugo da kažem. Više ne znam šta da radim. Kad mi provale, kad mi maltretiraju porodicu, kad to hoću sam da rešim onda sam kriminalac, kad pozovem policiju, onda to postane tema o kojoj sad treba da se izjašnjavaju svi drugi. Eto. Šta bi bilo da sam u tom trenutku naišao sa svojim detetom. Ili da sam se detonirao, pošto nisam ni ja otirač. Neko da vam psuje majku. Žao mi je, šta da vam kažem, žao mi je zbog pristojnog sveta koji se probudi ujutru i onda vas dočeka ta beda. Ali, živ čovek sve izdrži.

Podeli
Updated: новембар 19, 2021 — 10:33 am

3 Comments

Add a Comment
  1. meni nije jasno ko stoji iza ovoga coveka koji nije imao ni da kupi za lebac a svojom bahatoscu dokazuje da Srbija nije pravna drzava da ne nabrajam drogu kradju reketiranje beanje u Italiju da ne bude saucesnik u ubistvima sa svojim prijateljima koje je ostavio na cedilu porusio im zgradu koja je mogla biti koristena u humanitarne svrhe vidljivo je da ima velika ledja koja Srbija nema a dokle ce da traje do njegovog pevamja dace bog uskoro jel ovo sa njim Komsicem Kosovom Crnom Gorom i NDH pljuvanje po vlastitom narodu je sramota za bilo koju drzavu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *