ČEDOMIR JOVANOVIĆ: Ja sam ambasador normalne Srbije!

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović reagovao je povodom navoda da bi mogao u narednom periodu da postane ambasador Srbije u Crnoj Gori. U izjavi za Nova.rs, on je istakao da je ambasador normlane Srbije i da mu nisu potrebne titule.

„Ja sam uvek ambasador normalne Srbije. Nisu mi potrebne titule da bih bilo šta radio, ja sam uvek bio i biću neko ko predstavlja Srbiju, tako sam se ponašao čitavog života. Nisu mu potrebne funkcije, nikada o tome nisam razgovarao sa Vučićem, uvek sam želeo da pomognem i pomagao koliko mogu.

Nekada je to davalo rezultat, tu mislim na promenu odnosu između Beograda i Sarajeva, nekada je bilo bolje s Crnom Gorom, sada je taj odnos kompromitovan, o tome nikada nisam ćutao. Uvek sam tu, ali daleko od toga da sam o fotelji pričao s bilo kim, a pogotovo ne s Vučićem. To je spin i strah da ću biti u kampanji“, rekao je Jovanović za Nova.rs.

Jovanović je još rekao da je trenutno na lečenju, jer mu je zdravstveno stanje ugroženo nakon što je dva puta preležao koronavirus.

„Mislim na porodicu, na decu, na svoju zemlju … svima njima sam potreban živ. Ova vest me zatekla na lečenju i nije istinitna“, dodao je on za Nova.rs.

Podsetimo, portal Direktno objavio je tokom jučerašnjeg dana da predsednik Srbije Aleksandar Vučić razmišlja da imenuje Čedomira Jovanovića za novog ambasadora Srbije u Crnoj Gori.

Izvor ovog portala naveo je da je Jovanović primarno hteo u Lisabon za ambasadora, ali da, kako su naveli, Vučić nije želeo da pomera Olivera Antića i da je zbog toga bliži odluci o slanju

Više o stavovima trećeg reketa Srbije možete pročitati u članku ispod.

Podeli
Updated: фебруар 13, 2022 — 12:14 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *